Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Viselhető olyan gázpisztoly,...

Viselhető olyan gázpisztoly, amely alkalmas gumilövedék kilövésére (gázpisztoly engedéllyel)?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor mi a következmény ha valaki gázpisztolya gumilövedékkel van megtöltve?
2013. aug. 12. 00:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%
Hülyeséget miért írsz utolsó? Napi szinten viselem a gumis fegyvert, igaz gázzal töltve, de bármikor tehetek bele gumit is, semmi nem tiltja.
2014. jan. 7. 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
8%
Akkor naponta követsz el szabálysértést. Az MKH nyilatkozatában is világosan az áll hogy megváltozik a gázfegyver jellege, tehát szabálysértés. A rendőrség állásfoglalása is ez. Be lehet fáradni a BRFK-ra és velük vitatkozz, meg is mutathatod nekik a revolvered dobfurataiba tömködött gumidarabokat, értékelni fogják.
2014. jan. 7. 12:36
 13/32 kovpet ***** válasza:
74%

Caution: na akkor muti azokat az állásfoglalásokat!

Magadnak mondasz ellent egyébként: a #10-esben lőfegyverről beszélsz, most meg szabálysértésről. A lőfegyverrel való visszaélés bűncselekmény és nem is akármilyen: 2-8 év jár érte.

2014. jan. 7. 13:04
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem vitatkozom veled, vitatkoztam már éppen eleget veletek, kb 0, azaz nulla értelme van. Ismered a mondást gugli a barátod, a lamináló "hivatal" is hozott állásfoglalást ez ügyben, vagy befáradsz a BRFK fegyverengedély ügyi alosztályára, és kérdezel, hidd el nem harapják le a fejed, én is megtettem és jól elbeszélgettem egy alazredes hölgyel.
2014. jan. 7. 13:13
 15/32 kovpet ***** válasza:
64%

"Nem vitatkozom veled"

Ne is velem. A tényekkel ne vitatkozz inkább.

- A lamináló "hivatal" egy KÁEFTÉ. Mit számít a véleményük?

- Az meg, hogy te egy rendőrnővel mit beszéltél SZÓBAN, az kb ugyan ennyit számít.

Ami számít:

[link]

[link]

2014. jan. 7. 13:34
 16/32 anonim ***** válasza:
9%

Jól van nyugodj le, olvasgasd gwass reklámújságját, kérdezd meg diletténs barátait, azt fogod hallani tőlük ami neked megfelel.

Én maradok a rendőr hölgyeknél, lányoknál, szebbek és okosabbak is nálatok. :D

2014. jan. 7. 13:47
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Mért követnék el szab.sértést? Van érvényes engedélyem ami erre a fegyverre szól. Nincs olyan szabály, törvény ami tiltaná, hogy gumival töltsem meg, de ha szerinted mégis, akkor idézzed be pls!

Nagyon magabiztosan írod a hülyeségeidet, de semmivel nem támasztod alá. Hol olvastad ezt az állásfoglalást? Tudod a rendőrnénik csevegése még nem hivatalos állásfoglalás.

Aki az én fegyveremet nézte meg az engedély kérésénél, még a gyártási számot is alig találta meg rajta.

Az MKH pedig tanúsítványt ad, semmi többet.

A lőfegyvert gondolom a szerelt gumis miatt keverted össze. Ugyanis az számít lőfegyvernek. De azt nem is vásárolhatod meg csakúgy és engedélyt se kapsz rá simán.

Szóval maradj a rendőrnőknél és maradj buta.

Annyi eszed nincs, hogy alá is támasszad az állításaidat.

2014. jan. 7. 19:32
 18/32 anonim ***** válasza:
9%
Figyelj kamumail. Megkérlek ne vezesd félre itt is a témában nem jártas embereket és ne propagálj egy nyilvános oldalon szabálysértő dolgokat, mert esetleg következményei lesznek. Köszönöm.
2014. jan. 8. 12:38
 19/32 kovpet ***** válasza:
47%

Na, most már tényleg jöhetne egy konkrétum, mert eddig csak a semmit ismételgetted. Én linkeltem kettőt, amiből az egyik a Legfelsőbb Bíróság hivatalos oldala volt, de arra persze nem írtál semmit, csak a Kaliberesre, hogy azt nem fogadod el. Te viszont még egy Blikket sem idéztél eddig.

Megjegyzem, a Kaliberes link sem a Kaliberesek véleménye volt, hanem egy szakjogászé, aki náluk publikál.

Egyelőre te csak a nagycsöcsű rendőrt hoztad felforrásnak, aki ráadásul szóban csevegett veled. :)

2014. jan. 8. 13:00
 20/32 kovpet ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4

2:21-től ajánlom szíves figyelmedbe :)

2014. jan. 8. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!