Viselhető olyan gázpisztoly, amely alkalmas gumilövedék kilövésére (gázpisztoly engedéllyel)?
Caution: na akkor muti azokat az állásfoglalásokat!
Magadnak mondasz ellent egyébként: a #10-esben lőfegyverről beszélsz, most meg szabálysértésről. A lőfegyverrel való visszaélés bűncselekmény és nem is akármilyen: 2-8 év jár érte.
Jól van nyugodj le, olvasgasd gwass reklámújságját, kérdezd meg diletténs barátait, azt fogod hallani tőlük ami neked megfelel.
Én maradok a rendőr hölgyeknél, lányoknál, szebbek és okosabbak is nálatok. :D
Mért követnék el szab.sértést? Van érvényes engedélyem ami erre a fegyverre szól. Nincs olyan szabály, törvény ami tiltaná, hogy gumival töltsem meg, de ha szerinted mégis, akkor idézzed be pls!
Nagyon magabiztosan írod a hülyeségeidet, de semmivel nem támasztod alá. Hol olvastad ezt az állásfoglalást? Tudod a rendőrnénik csevegése még nem hivatalos állásfoglalás.
Aki az én fegyveremet nézte meg az engedély kérésénél, még a gyártási számot is alig találta meg rajta.
Az MKH pedig tanúsítványt ad, semmi többet.
A lőfegyvert gondolom a szerelt gumis miatt keverted össze. Ugyanis az számít lőfegyvernek. De azt nem is vásárolhatod meg csakúgy és engedélyt se kapsz rá simán.
Szóval maradj a rendőrnőknél és maradj buta.
Annyi eszed nincs, hogy alá is támasszad az állításaidat.
Na, most már tényleg jöhetne egy konkrétum, mert eddig csak a semmit ismételgetted. Én linkeltem kettőt, amiből az egyik a Legfelsőbb Bíróság hivatalos oldala volt, de arra persze nem írtál semmit, csak a Kaliberesre, hogy azt nem fogadod el. Te viszont még egy Blikket sem idéztél eddig.
Megjegyzem, a Kaliberes link sem a Kaliberesek véleménye volt, hanem egy szakjogászé, aki náluk publikál.
Egyelőre te csak a nagycsöcsű rendőrt hoztad felforrásnak, aki ráadásul szóban csevegett veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!