Büntethető-e egy 39 éves pasi és egy 15 éves lány közti szexuális kapcsolat? Lehetnek ennek következményei? Megbüntethetik a férfit abban az esetben ha a lány is benne van és akarja ezt az egészet? Normális válaszokat kérnék ne ilyeneket h pedofil.
ma 22:03
Mér az nem hangzik pedofilnak,hogy a törvény szerint,már 12 évesen is engedélyezett a szex akárkivel,beleegyezés alapján?
Én nem a törvénytől tartanák leginkább a helyedben. A Kedves papa szerintem sokkal veszélyesebb rád nézve. Én mondjuk a beled tekerném a nyakadra és azzal akasztanálak fel. Ha törlik ha nem! 1 FÉRFI nem GYEREKHEZ vonzódik ha bele egyezik ha nem!
38F
Csak egyet tudok erteni az elottem szolokkal, torvenyileg nem buntetheto, viszont meglehetosen aberralt a viszony, es akkor meg finoman fogalmaztam. Az hogy a lany is benne van...Na bumm. Tini, fiatal, benne vannak azok mindenben. Te viszont felnott vagy, nem 15 eves, es kontroll alatt kellett volna tartanod az esemenyeket. En sem fekudnek le egy 15 eves lannyal, pedig joval fiatalabb vagyok mint te. Konkretan undorodom attol amit csinalsz.
24/F
Azért alaposan gondold végig, mert a szerelem az múlik.
Nem büntetendő, mert már elmúltál 14, de a szüleidnek lehet beleszólása, hogy találkozhatsz-e vele.
Akik meg ki akarják herélni, azok gondolom Nagy Feróval is megtennék, aki harminc éve házas a tizenévesen megismert feleségével. Nem biztos, hogy ez a tipikus, és követendő példa, de két lépést azért illik hátralépni, és végiggondolni, mielőtt elborul az agy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!