Azért tényleg mehetek a börtönbe, ha a szüleim és a hugom hajléktalanná válnak miattam?
Nem feltétlen, ha neked van hová menned akkor köteles vagy a családod is befogadni ha nem fogadod be őket abból már lehet gond.
Hogy pontosan börtön-e vagy sem azt nem tudom, de hallottam olyanról aki ha egyáltalán nem fizeti a hitelét és ha elveszik a házát de nem tudja a bank annyiért elárverezni hogy lenullázza a számlát és a behajtási költséget is fedezni tudja, ha azt nem fizeted és nem is tiltják a fizetésedből ha nincs éppen munkád akkor küldhetnek munkatáborba hogy ledolgozd az olyan mint a börtön csak dolgoznod kell ott kapsz szállást, kaját és ennyi. De ennek pontos menetét nem tudom mindenképp egy ügyvéddel próbálj meg beszélni erről.
Ezt én sem értem, mit írt az első. Eltévesztettem a helyet és Észak-Koreában vagyunk?
Kérdező: Börtön nem lesz belőle, de utca az simán. Utána meg letilthatják a fizetésedből ha bármikor kapsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!