Ti milyen ítéletet szabtatok volna ki a "romagyilkosságok" elkövetőire?
Amit eredetileg kaptak.
Azért mert nem putris cigányt öltek.
Ha putris , bűnöző cigányokat öltek volna, vagy olyan csicskáztatós fajtát akkor felfüggesztettet adtam volna nekik.
Azt is nézzük, hogy cigány hányszor öl magyart. Ha néhányszor ilyen előfordul mint most akkor véres effektekkel ellátott emlékezővideót kapnak.
De hányszor van olyan a híradóban, hogy cigányok öltek meg 5 magyart molotov koktéllal és kisgyerekek csak ott feküdtek meg jajj... Ezt csak kuruc.infon írják meg így... De igen én kitüntettem volna őket.
Biztos voltak sérelmeik a cigányokkal szemben, de nem arról volt szó, hogy valaki megverte/kirabolta őket, ezért kezükbe vették az igazságszolgáltatást. Önbíráskodás helyett, véletlenszerűen kiválasztva gyilkoltak embereket (egy 5 éves gyermeket is) származásuk miatt, előre megfontolt szándékkal.
Semmilyen enyhítő körülmény nem hozható fel a védelmükben.
Az ilyeneknek egyértelműen tényleges életfogytiglan jár.
"Nem tudom mi hogy volt pontosan, de aki részt vesz egy előre megtervezett gyilkosság sorozatban annak életfogytot adnék mindentől függetlenül."
Jelen esetben gyilkosság nem történt, csak cigányirtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!