Szóval a lényeg hogy ott volta megy büntet cselekménynél. Elmesélem. Szóval nem tudtam az egészről semmit sem és én pont egy utirányt kérdeztem mert találkozom volt a hátam mögé jött 3 fiú akik közül csak az egyiket ismerem velük voltam azelött és a kisgyereket akit megkérdeztem megkarolta az egyik illető és késsel rabolta ki. Én hátra mentem legalább 6 métert és mondtam hogy hagyjátok már a fa**omba, de nem hallgattam rám. aztán elkezdtem futni én a pániktol ugyanugy futottam és leváltam tölük hazajöttem rá másfél hétre jelentettem a rendőrségen ezt. Meglettek az elkövetők de engem is fogdába nyomta 48 órára és házi örizetet kaptam. AMi szerintem nem fer mert cssk jót akartam hogy ne legyen több ilyen a gyereknek és legyen nyugodt hogy ha bármikor kimegy az utcára ne kelljen rettegnie... De a gyerek a vallomása szerint 4 elkövetőt mondott mivel nem tudhatta hogy én nem vagyok benne.. Én is a helyébe azt hittem volna.. De a lényeg hogy most lesz szembesítés és ha egyszerüen nem hiszi el amit mondok mert hát aki bünös miért dobná fel magát ??.. ártatlan vagyok! De tegyük fel nem hiszi el akkor mivan? Mit kaphatok vagy tudom még tisztázni magam? A rendőrségen mondtam hogy hátha volt térfigyelő nézzék meg azon hogy semmi közöm hozzá. De Mit kaphatok és többi elkövető? 1 késes 3 bünrészes. Én pedig ártatlanul szívom meg a levét és a nyaram elmegy. Tudni kell nekem komoly jövőm van. Tovább szeretnék tanulni most érettségiztem le. És emiatt a leendő barátnőmmel se tudok találkozni itthon szivom meg a levét a rendőrség már két hete nem értesített semmiröl a szembesítésnek már lennie kellett volna de miért huzódik el így? JA A JÓ ÜGY ÉRDEKÉBEN a másod unoka tesomat dobtam fel... csak ugy megsugom. ÉS plusz egy helyen is lakunk ha felfüggesztett kap akkor még meg is szívhatom.. most mit csináljak? Szóval mit kaphatok? Mit kaphatnak ők? A késes támadót már előzetesbe tették mi 3 an kaptunk házi örizetet. szóval aki tud válaszoljon
A helyes az lett volna ha ottmaradsz a sráccal és rendőrt hívtok. A srác helyében én sem hinném el, hogy te nem voltál benn. Persze ha a vallomásába benn van, hogy le akartad állítani őket, és mondtad nekik hogy hagyják békén az más kérdés.
2013. júl. 31. 12:01
12/20 Antimod válasza:
Sajnálom, ha valóban ártatlanul büntetnek meg, de mivel te "dobtad fel" őket, talán egy felfüggesztettel megúszod, ha a dolgok rosszul alakulnak. Azzal pedig nem lesz priuszod sem.
2013. júl. 31. 12:07
13/20 A kérdező kommentje:
Azért kapnék felfüggesztetett mert hátra mentem, 6 métert mondtam is hagyják már a fa***omba és mert fel adtam őket? elmondtam mindent megmentettem egy kis srác nyugalmát hogy többet ne érje tölük baj? Abban a sokkban nem tudtam mit csinálni... ezt láttam jó megoldásnak de már tudom hogy ott kellett volna maradnom. MEG TALÁN FELFÜGGESZTETT? mi ezért talán börtön büntetést kaphatok?... vagy micsoda? ez a téma érdekel pontosan írjatok le mindent pontosan tényleg fontos. A jegyzőkönyvben is benne van hogy mondtam hogy álljanak le..
2013. júl. 31. 12:10
14/20 A kérdező kommentje:
a felfüggesztettel nincs priusz? vagy ezt hogy érted?
2013. júl. 31. 12:10
15/20 anonim válasza:
De miért futottál el? Főleg ha a rokonod támadott! Nem tudtál volna rá hatni?
Ha felfüggesztett, akkor csak a próbaidő alatt vagy priuszos.
Boccs, hogy ilyet kérdezek, de roma származású vagy?
2013. júl. 31. 12:27
16/20 A kérdező kommentje:
Mert sokkot kaptam. azért szaladtam el ők elkezdtek futni én meg nem tudtam mit csináljak és én is futottam de le is váltam tölük rögtön nem velük tartottam.. Jöttem haza inkább.. Nem tudtam feldolgozni az eseményeket. Dehogy vagyok roma származású : ) 100% magyar vagyok : )
2013. júl. 31. 12:29
17/20 anonim válasza:
És még rasszista is.
2013. júl. 31. 12:31
18/20 anonim válasza:
Lehet h magyarnak gondolod magad, de cigányul viselkedsz.
"Tudni kell nekem komoly jövőm van."
A tesókámék, a rokonok, meg a késes rablások között el is tudom képzelni. Olyan full kamu szagú a sztorid, hogy nagyon remélem, h kapsz egy három évet, aztán majd ott tervezgetheted a komoly jövődet.
2013. júl. 31. 12:33
19/20 A kérdező kommentje:
Igen miért baj az hogyha én amiket célokat kitűztem magam elé azt el is fogom érni mert nagyon jó irányba haladok-e felé : ) Miért lenne kamu az ember sohase lehet rossz helyen és rossz időpontba? : ) Cigányként viselkedek? Hát te hülye vagy. Attol hogy a másod unoka tesóm ilyen nem tehetek róla nem ő nála volt a kés és nem ő csinálta a dolgot ő csak bünrészes. De sohase tartottam vele a kapcsoaltot nagyon. Ha összefutottunk beszélgettünk és ennyi. gondolkozz már el te retard mielőtt ilyeneket kívánsz. .... Inkább te viselkedsz cigányként már ne haragudj meg másnak rosszat akarni elég gáz!! MINEK ÍRNÉK IDE FULL KAMU SZÖVEGET???! UGYIS NÉVTELEN VAGYOK NEM? Akkor meg gondolkozz már el rajta... Úgy történt minden ahogy leírtam. Erre várom a válaszokat nem a nyomorék hülyeségeket..
2013. júl. 31. 15:42
20/20 anonim válasza:
"Igen miért baj az hogyha én amiket célokat kitűztem magam elé azt el is fogom érni mert nagyon jó irányba haladok-e felé"
Ilyen mondatot nem ír érettségizett ember. Ha egy majom ráesik a billentyűzetre, értelmesebb mondat jön ki.
Pedig jobb lenne, ha cigó lennél, akkor lehajolhatnál a szappanért majd...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!