A buszon az ellenőrök elkérhetik a személyi igazolványomat? Amennyiben nem és rendőr van vele, a rendőr kiadhatja az adataim?
21:59-nek:
Hülye vagy fiam! A BKV monopol helyzetben van és IRREÁLISAN magas árért fuvarozza az utasokat, néha a szeméttelepre emlékeztető elhanyagoltságú járművein.
De azért 100 millák jutnak a BKV vezetőinek a "végkielégítésére"?
Honnan a 100 milla? Miért kapja az illető? Mekkora árcsökkentést lehetne az ilyen 100 millákból csinálni?
Hülye kommunista patkányhorda!
utolsó, nem kötelező utaznod, mehetsz gyalog, bringával, vagy vehetsz autót. nem mondjuk, hogy nem magasak az árak, bár ha belegondolsz egy diákbérlet nem éppen magas, leosztva 31 napra. De ha a felnőtt bérletet vesszük, akkor azt leosztva mondjuk 22napra, mert feltételezzük, hogy csak munkanapon utazol: 9700/22=440 Ft, azaz naponta 440Ft-ért utazol annyit amennyit akarsz.
Tudjuk, hogy lopnak csalnak, de én spec nem fogok lesüllyedni az ő szintjükre, a hozzád hasonló balf.szok csak ürügyet keresnek, hogy miért bliccelnek, ha minden tökély lenne, akkor is bliccelnél, akkor azért mert a sofőrön sapka van.
Azért érdekes, hogy mindig azok szidják az ellenőröket, meg azokat érik brutális ellenőri bánásmód, akik bliccelnek.
Én nem bliccelek, és érdekes mód, az ellenőrök is tök normálisak!
22:25-nek:
"hozzád hasonló balf.szok csak ürügyet keresnek, hogy miért bliccelnek,"
1996 óta nem ültem BKV-n pedig itt lakom pesten. Szóval ez mellé ment édesfiam!
És annak ellenére, hogy nem utazom BKV-val csípi a szemem és patkányságnak tartom a 300 forintos jegyet.
Legyen 300 forint de akkor csinálják úgy, ahogy pl Bécsben több 10 éve, hogy a megváltot (nem csak metro hanem villamos busz troli) jegy 1 óráig 1 irányban érvényes legyen az összes járműre.
Ha innen budafokról ki kell mennem a fiam matek tanárához angyalföldre az 2400 forint oda-vissza. Na nemá!!!!
"édesfiam": nyugi tata!
Ha nem utazol velük akkor meg kussolj, és ne minket ugass le akik fizetünk a szolgáltatásért becsületesen.
megjegyzem, hogy rendesen veszem a bérletet, és én se találkoztam még paraszt ellenőrrel, mindegyik tök rendes volt, köszöntek előre, megköszönték, stb...
10:26-nak!
Tudod fiam az a fő baj, ahogy te felfogod. Annyit fizetsz amennyit akarnak, hogy fizess.
Birka vagy és a BKV vezérek az ilyen nyámnyila anyámasszonykatonája birkákból élnek (persze gondolom nem belőled hanem anyuci meg apuciból mert ők fizetik neked a bérletet, amire olyen büszke vagy)
Amúgy attól, hogy én nem járok BKV-val talán nem kötelező "kussolnom". Ha így lenne akkor te még mindig a fán mászkálnál banán és nősténymajmok után kutatva.
el vagy szálva f.szfej. dolgozom és magam fizetem. Nem vagyok birka, de nem azt a megoldást fogom felhozni amit te, hogy akkor utazzunk ingyen meg anyázzunk az elenőröknek mert a munkájukat végzik. És mint mondtam még ha szar is a szolgáltatás, naponta 440Ft nem egy óriási ár érte, sőt ha több mint 22 napon használom akkor még inkább, csak a te agyadig ez nem jut el.
A majmokat meg meghagyom neked, ha már ennyire gerjedsz rájuk;)
11:22-nek:
Hát csak fizess, mocskosszájú jómunkásember fiam. Fizess a bliccelők helyett is. Köszönik szépen.
(A BKV fejesek is köszönik a luxusvillájukból, te birka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!