14/18 év alatti gyermeket vagy/és a szüleit beviszik a rendőrségre, ha este 8 óra után kint van az utcán? Mennyi a korhatár?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 23:01
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, főleg ha ott a szülő.... ilyen melegben mi is mentünk ki az utcára a gyerekekkel 8 után.
2/9 rémuralom válasza:
Csak egyedül/haverokkal lófrálásról van szó (ha vele van a szülő, akkor semmi gáz), és nekem nem 8 óra rémlik, hanem 10, bár ebben lehet, hogy tévedek. 18 a korhatár, de szerintem csak igazoltatás van, nincs rendőrségre behurcolás meg ilyesmi.
3/9 A kérdező kommentje:
Szülő nélkül gondoltam. Köszönöm.
2013. júl. 13. 23:33
4/9 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény ami alapján be kéne vinni x óra után az y évnél fiatalabb gyerekeket az utcáról.
5/9 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény amúgy. este 10 óra után lett volna szó ilyenről és 16 év alatti gyerekekre vonatkozott volna de nem lett belőle semmi.
Ha szülővel van akár hajnali 1 kor is kint lehetnek.
De mivel ilyen törvény nincs így nyugodtan kint lehetsz. Persze ha éjfélkor mászkál kint a srác akkor a rendőrök nyilván megkérdik hogy mit csinál meg mi a terve szükség esetén hazaviszik, de csak indokolt esetben, ha ittas állapotban vagy más drogok és egyéb tudatmódosító szerek befolyásoltsága alatt van. Bevinni maximum akkor fogják ha valami rosszat csinált.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja jó , rendben , köszönöm szépen.
2013. júl. 13. 23:42
7/9 anonim válasza:
Szia!
12 évesen hajnalkor épp mentem haza a rendőrség mellett, nem történt semmi:D
8/9 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály vagy rendelet.
9/9 A kérdező kommentje:
Ennek örülök , köszi:)
2013. júl. 14. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!