Miből áll egy NAV-os végrehajtási eljárás?
Figyelt kérdés
Vagy hogy lehet kikerülni ezt a dolgot,hogy ne kerüljön rá sor?2013. júl. 5. 10:42
1/3 A kérdező kommentje:
Én olyan szinten vagyok érintett,hogy a nővéremnek az adótartozása miatt kerül sor végrehajtásra.Nincs munkája,és nem tud fizetni.Most meg kiment Németországba,de ott se talált rendes munkát,csak ilyen minijob-ot,amivel max 400 euro-t lehet keresni havonta. Szóval kiment külföldre,és ezekkel a dolgokkal nem foglalkozik.Előtte 3-an laktunk egy háztartásban,én a nővérem,és anyukánk.Apukánk rég meghalt,és a házat fele fele arányban örököltük,anyukánk meg haszonélvezeti jogot kapott.De van egy elhanyagolt hobbitelkünk is,az is fele fele tulajdoni arányban.Szóval mihez van joguk a végrehajtóknak?Tudom,hogy halasztást kellett volna kérni az adó törlesztésére,vagy valami kérelmet beadni,de a nővérem ezt nem tette meg,és az adótörlesztést sem fizette be.Csak elhúzott Németországba,bennünket meg itt hagyott a Sz*rban. Mi nem tudjuk kifizetni a tartozást helyette,mert nem állunk úgy anyagilag.Most mi a fenét csináljunk? El vagyok keseredve. A végrehajtási költséget is be kellene fizetni,ami 5000 Ft.Ő onnan meg nem tud intézkedni,és hazajönni sem egyenlőre,mert repülőjegyre sincs pénze.
2013. júl. 5. 11:06
2/3 A kérdező kommentje:
De jó,amikor fontos lenne,akkor senki nem tud írni semmit:(
2013. júl. 5. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!