Az új törvényből adódóan, ha az orvos megtudja, hogy a páciens drogot fogyasztott, jelentenie kell?
én írtam ide egy hosszú választ, és nem jelent meg... I Love GYIK...
szóval én nem tudok arról, hogy lehetett eddig tartani... merthát fogyasztani tilos volt, akkor gondolom tartani értelmetlen dolog:D
ha egy normális orvost veszünk, akkor nem fog felnyomni érte.. célja segíteni rajtad, nem pedig kicseszni veled:D figyelmeztet, hogy a törvény is és a szervezeted is elítéli a drogfogyasztást, és hogy jogi és egészségügyi bajaid lehetnek tőle, de feljelenteni nem hiszem, hogy feljelentene:)
de ez a normális orvos lenne... egy lecsúszott, vagy depressziós, vagy morcos doki lehet másképp látná... végülis ha elvisz a yard, nem kell foglalkoznia veled:D mondjuk ez az eskünek ellent mond...
Én is így tudtam, de a napokban olvastam:
"A jelenleg még hatályos törvény szerint „nem büntethető kábítószerrel visszaélés miatt, aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart”. Ez a kitétel hétfőtől kikerül a törvényből, vagyis egy szál füves cigiért is megindul a büntetőeljárás."
"előállít, megszerez, vagy tart"
ez amúgy azért nagy hülyeség, mert ki az, aki nevelget otthon egy cserje mariskát?:D és hogy lehet "megszerezni"? hát úgy, hogy veszed mástól.. eladni meg már ugye bűntény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!