Fogházba vitték a páromat. Lenne pár kérdésem?
Aki küldte a bírságot! :-)
Miért nem ment közmunkára?
Elárulod?
El kellett volna menni közmunkára, már nem kell fizetni, ha bement a börtönbe már ott is marad. Most nem igaz hogy ezt a 15 napot nem bírja ki ott bent.
Legalább megtanulja hogy dolgozni kellett volna. Miért nem ment el közmunkára? Gondolom nincs bejelentett hivatalos munkahelye. Akkor meg miért volt olyan nehéz dolgoznia?
Már ne fizessél be neki mer minek, bemész szépen oda ahová bevitték és megkérdezed hogy meglátogathatod-e.
Most ebbe a 15 napba nem fog belehalni én szerintem, sokan éveket ülnek bent, még is túl élik.
Hidd el ebből tanulni fog.
Szerintem nem vette túl komolyan. Aztán hopp, tegnap elkapták mert igazoltatták...
A 15 nap közmunka az tuti 15 nap ülés?
itt nem azt írják, hogy a maradékot kifizethetem? szóval nem kell az egész 75 ezret, csak a 60-at, mert már 3 napot leült?
Pénzbírságot kapott, amit le akart dolgozni, de nem tette, vagy ítéletben kapott közmunka büntetést, amit nem hajtott végre?
Nem mindegy a kettő. Ha a bíróság mondjuk 15 nap közmunkára ítéli tegyük fel kisebb értékű lopás miatt, akkor azt kell ledolgozni, vagy leülni.
Leírnád, hogy mi miatt kapta, és milyen büntetést? Jöhet privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!