Gyermekelhelyezés kapcsolatos kérdés?
2011-ben született egy egyzség,hogy a kislányunk az édesanyához kerül.De az életársam és a kislányom vissza jöttek hozzám,2012 márciusában.2013 Június 25-én úgy dontött elköltözik újra és visszi a kislányt is,de a kislány nem akart menni és velem maradt.Kint voltak a rendőrök is,akik jegyzőkönybe vették,hogy sír a kislány és nem akar menni.De állítólag az-az egyezség érvényes,és nála kellene hogy legyen a kislány.
Szó szerint idézem mi áll a végzésban.:
A kapcsolattartás újraszabályozását rengdező jogerőre emelkedésétől,számított 2 éven belül abban az esetben lehet kérni,ha azok a körülmények,amelyekre a bíróság korábbi döntését alapította lényegesen megváltoztak,és a kapcsolatartás újraszabályozása a gyermek érdekeit szolgálja.A bíróság a keresti kérelem benyujtása esetén megállapíthatja.
Én a keresetet benyújtottam,a kérdésem az lenne szerintetek a eltudja-e vinni tőlem a tárgyalásig,mert bármerre megyek mindenhol azt mondják,bonyolult,és az életközöség vissza állt,és nem tudom azt vizsgálják-e.Minnél több választ szeretnék olyan emberektől akik jártasak ebben,vagy voltak hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!