Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek ez ügyben?

Mit tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm gunyolodik egy régebben elkövetett rendőrségi ügyemért.Ami a saját hibám volt és azt mondtam neki hogy ezért fel is jelenthetném mert rendőr akar lenni de én egyértelműen csak figyelmeztetem hogy ez jog ellenes és ö azt mondta hogyha ezt megteszem akkor felnőttként elfogja intézni hogy lecsukljon.És még ö híresztelte el mindenkinek hogy megcsináltam ami miatt meg is bűnhöttem és mindenki előtt szándékosan úgy állította be mind ha elmebeteg lennék.

2013. jún. 21. 20:44
 1/9 A kérdező kommentje:

Mielött hülye okoskodna.

Névtelenül írtam ki én és az ö nevében itt a GYK-n.

És ne ez a kommentem legyen fókuszba hanem a kérdésem!

2013. jún. 21. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmit.
2013. jún. 21. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Barátian egy erős haveroddal meggyőzitek hogy jobb ha befogja a száját.
2013. jún. 21. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
mondd el neki, hogy most élje ki magát az ilyen kis akciókban, mert ha rendőr lesz, akkor nagyon hamar az állásába kerülhet az egész. vagy a suliba.
2013. jún. 21. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez ilyen cicaharc az iskolában? Hogy majd jól rendőr leszek, és jól lecsuklak a dutyiba? Nem nőttetek már ebből ki? Ezt nagycsoportban nyomtuk. Jó, akkor én bokszoló leszek, és lebokszollak. De én hozom apukámat. De az én apukám erősebb...
2013. jún. 21. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Mégis mennyi a korotok, amúgy se hinném, hogy teljesen cselekvőképes lennél, így feljelentést se tehetsz.

Nincs is miért:

Btk.: 182. § (1) A 179. §-ban, a 180. §-ban és a 181. §-ban meghatározott bűncselekmények miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valónak bizonyul.

2013. jún. 21. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

A folytatását is olvastad?

"(2) A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát a közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta."

Szóval minimum kétesélyes.

2013. jún. 22. 07:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az ilyen embernek mondd nyugodtan, hogy az apja f..szát! Gúnyolódjon, majd abbahagyja. Azért csinálja, mert egy tuskó, feltűnési viszketegséggel. Ne beszélj vele, ne is vegyél róla tudomást!

Elintézi, hogy lecsukjon? Mit képzel, hogy rendőrként kap egy bilincset és azt mondják neki: Móricka most tartóztasd le akiket nem kedvelsz? Az ilyen emberből különben sem lesz rendőr, le fog morzsolódni. Egyébként nem tudom, hogy mit követtél el, de nem kell titkolni. Remélem tanultál az esetből.

Nem kell itt jogi dolgokat idekeverni, le kell tojni magasról! Légy türelmes!

2013. jún. 22. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor ketten vagytok, mond neki azt, hogy elmondod mindenkinek, hogy buzultatok. Ezt színezd ki. Állítsad neki tényszerűen, mintha neked már mindegy lenne, mintha te hinnél benne hogy buzultatok. Úgy kell előadnod, mintha a többen lennétek, hogy lássa mi történne.

Az ilyen személyiségű ember örökké gyötörni fog téged. A szégyenérzésedre utazik. Mindenki tudja rólad a múltad, semmi új nem történik, hogy cukkol vele, csak te gyötrődsz és hallgatod a tobzódását.

2013. jún. 23. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!