Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » V. László vesztegethette-e...

V. László vesztegethette-e ugyan az ügyészséget?

Figyelt kérdés

Nem sokat TV-zek de ma szemet szúrt a tv-ben, hogy csak házi őrizetet kapott, miközben ilyen szinten én nem ezt tettem volna. Nekem is voltak ügyeim igaz pitiáner de sokkal jobban fostam mint ahogy a Vizioviczki úr helyzete fel van vázolva.

[link]

Ilyenkor csak a bmegelésig tudok elmenni, hogy az állami szervek hogy lehetnek ilyen korruptak? Csak mert én is egy hasonló sz*rházi áldozata voltam annó...

2013. jún. 3. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizó terhelő vallomást tett jónéhány főrendőrről. Valamit adni kellett neki cserébe.
2013. jún. 5. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
főrendőrre
2013. jún. 5. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Gondolom az ügyvédje is súgott, hogy mi a dörgés. Adócsalás stb ugyan lehet-e a számláján? Am szerintem volt ott kis pénzebcsúztatás is. Dadan is megmondta hogy ha nem tudod megoldani pénzel old meg még több pénzel.

Kíváncsi lennék, hogy a másik nagy mágás, Pintér Gáborral mi lesz? Tán adócsalással Izraelbe menekült, ő is egy ilyen diszkókirály volt, csak kissebb tételben.

2013. jún. 6. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!