Ha jogosult vagyok a gyermekvédelmi támogatásra és főiskolán tanulok, akkor kitől/honnan kapom meg a támogatást és milyen formában?!
Amikor a helyi hivatalban érdeklődtünk erről az iskolához küldtek, onnan pedig vissza a hivatalba!
Öcsémnek tankönyv támogatásban nyilvánult meg ez a támogatás, de főiskolán máshogy működnek a dolgok, pl. nincs kötelező tankönyv.
Ezért is reménykedem abban, hogy ezt már végig csinálta vki és tudja, hogy hogy megy ez!
14:46-os:
Azzal tisztában vagyok, hogy hol kell igényelni és ki jogosult rá, ez rendben is van! Jogosult vagyok rá!
Csak épp még nem láttam belőle semmit!
Minden önkormányzat maga határozza meg, hogy milyen formában adja a gyermekvédelmi támogatást. Ennek egy része NEM pénzbeli juttatás (ingyenes tankönyv, étkezési hozzájárulás) amásik fele a kiegészítő gyermekvédelmi támogatás, ami nem neked, hanem az eltartódnak jár, amennyiben nyugdíjas, vagy rokkantnyugdíjas. ez havi kb 6000 forint
Csak az önkormányzatnál tudjátok ezeket tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!