Valaki segítene a gyámságról? (többi lent)
Figyelt kérdés
A kiskorú (16) éves gyermekemnek gyermeke született. Én lennék a gyámja de még nem érkezett semmilyen papír erről gyámügytől, ezáltal a 3 hónapos unokámnak még nincs gyámja. Az apa felőlí nagy szülök nem voltak hajlandóak aláírni az apasági nyilatkozatot, és kérdőbe hozták hogy tényleg az ő fiuktól van e a gyermek?! De mára már elhitték, és szeretnék ha a lányom és az unokám felmenjen hozzájuk Budapestre, 2 hétre. Nos ez ügyben szeretném megkérdezni, hogy a kiskorú lányom és gyermeke fel mehet-e a nagyszülőkhöz (300 km-re innen laknak) úgy hogy semmi féle papír nincs arról hogy ők bármiféle vér szerinti kapcsolatba lennének az unokájukkal, ráadásul én lennék a kicsi gyámja és nélkülem mennének.#apasági nyilatkozat #nagy szülői gyámság
2013. jún. 2. 09:50
1/3 anonim válasza:
miért nem jönnek ők?
barátkozni akarnak?
vagy a kicsiből pénzt csinálni?
meggyőzni a lányodat bármiről?
én nem engedném. elég rizikós most a helyzet.
ezek szerint eddig sem nagyon bízhattál a lányodban (hacsak nem szokás nálatok ilyen hamar házasodni).
akkor miért engednéd el most?
2/3 anonim válasza:
alá akarják íratni, hogy lemond a gyerektartásról ???!!!
3/3 anonim válasza:
A kórházból hogy adták ki,ha nincs gyámja a picinek?? Mert az én 17 éves lányomnak 2003-ban esélye sem lett volna a gyereket kivinni a klinikáról,ha én nem vállalom a gyámságot az unokám felett.Ezt jóval a szülés előtt szokták intézni,hogy azért valami papír legyen amikor a gyerek megszületik.Persze,hogy elviheti a másik nagyszülőkhöz,de miért nem ők utaznak hozzátok?? Egy három hónapos babával órákig utazgatni??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!