Szerintetek lehet még biztonsági őr a barátom e miatt?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom biztonsági őrnek szeretne jelentkezni,de kérte,hogy én kérdezzem már meg,mert ő nem nagyon ért a nethez.Szóval van egy kis baki,ő már ült börtönben régen 15,20 évvel ezelőtt,autókat törtek fel.Nade azóta gondolom elévült az ügy,mert nem,hogy 5 év telt el,hanem 15 év is.
De nagyon rendes jószívű ember mostmár,megváltozott nem úgy mint a múltjába.
Kérdésem: Elmehet e még azért biztonsági őrnek tanulni és ott dolgozni majd?
2013. máj. 19. 19:22
1/6 anonim válasza:
Elmehet, csak mivel ezt fel kell tüntetni(fel lesz) a kutya nem veszi fel.
2/6 anonim válasza:
elvégezheti a sulit, de büntetett előéletű nem nagyon fogják alkalmazni
3/6 A kérdező kommentje:
Ahogy letöltötte a büntetését,azt követő 5 év ztán nem évül el?
2013. máj. 19. 19:34
4/6 anonim válasza:
Ha nem kaphat erkölcsit, akkor csak benyomhatják, de egyre jobban rászállnak ezekre a biztonsági őrős munkákra, mert mindenki ezt akarja csinálni, persze papír, meg végzettség, stb, nélkül. Bár papírral meg több éves tapasztalatot kérnek, úgyhogy sakk-matt. Nekem pl. nincs róla papírom, 165 cm-es nő vagyok, de ugyanazt meg tudom csinálni, mint az elődöm egy nyugdíjas bácsika, úgyhogy senki nem csesz...dik velem. Ezért attól is függ, hogy hol akar dolgozni. Mert mondjuk egy tök menő helyre, ahol tényleg kell erő meg minden, oda nincs az a kapcsolat a világon, hogy én bekerüljek apró nő létemre.
5/6 anonim válasza:
Hivatalosan nem fogják felvenni. Feddhetetlenségi igazolás kell a vagyonőri igazolvány kiváltásához, és mivel már volt büntetve - még ha elévült is - nem fogja megkapni.
6/6 anonim válasza:
Szórakozóhelyre elmehet kidobónak. Ott még előny is a büntetett előélet. Szinte az összes éjszakai szórakozóhelyen kivétel nélkül mindenütt bűnözők a kidobóemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!