Befolyásolhatja-e egy jól megírt beadvány a másodfokú bíróság ítéletét?
Figyelt kérdés
Írtam egy beadványt, melyben több ponton kifogásoltam a vád és az elsőfokú bíróság megállapításait és a bizonyítottság hiányát. Még nem adtam be, mert nincs még kitűzött időpont a tárgyalásra.2013. máj. 17. 08:56
1/9 anonim válasza:
ha elkerülte valami tény, vagy összefüggés a bíróság figyelmét, és te arra mutatsz rá, akkor mindenképpen
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz! Több ilyen dolog is van. Postán vagy személyesen jobb beadni?
2013. máj. 17. 09:06
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 17. 10:46
6/9 anonim válasza:
Minél előbb postázd, és ne várj a tárgyalásra. Ideális esetben már a fellebbezéseddel együtt kellett volna beadni...
7/9 A kérdező kommentje:
Még idézést sem kaptam, tehát nem tudom, hogy kinek postázzam? Tudnom kellene, hogy ki és mikor tartja a tárgyalást!
2013. máj. 17. 15:14
9/9 anonim válasza:
Nem kell ahhoz tudni a tárgyalás időpontját, megcímzed a Törvényszéknek (gondolom ott folytatódik az eljárás) ráírod te xy vagy, születési idővel, személyes adatokkal együtt, felírod az ügyszámot az elsőfokú ítélet papírjáról, plusz az ügy tárgyát. Ki tudják majd keresni, hogy melyik ügyhöz tartozik a leveled és melyik bíróhoz kell beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!