Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen következménye lehet...

Milyen következménye lehet ennek a dolognak? Alul bővebben.

Figyelt kérdés

Ma a plázában voltam egy nagyon jó cukrászdában és fogyasztottam egy minőségi fagylaltot,amikor elfogyasztottam a pincérhölgy minden asztalhoz odament csak hozzám nem,pedig már fizetni akartam és látta,hogy nézek előre de nem jött volna oda és inteni,ott nem íllő(gondolom) hanem azt látni kell a pincérnek,ha valaki fizetni szeretne,de ő csak amikor minden asztalnál végzett megállt és nézegetett.

Én pedig 45 perc várakozás után felálltam és odamentem fizetni,majd elkértem a vásárlói könyvet és leírtam a negatív véleményem.Itthon elmondtam,hogy így írtam a vásárlói könyvbe és azt mondta édesanyám,hogy miért égetted magad,hagytad volna a túróba,ebböl balhé lesz.

Miért lenne balhé,és milyen következménye lehet annak,hogy ezt leírtam a vásárlók könyvébe,hogy ez a negatív véleményem lett a pincérhölgyről,hogy nem volt hajlandó odajönni hamarabb?

Pedig szép csajok voltak,de most én gondolom paraszt vagyok.

2013. máj. 16. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz következménye.
2013. máj. 16. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Szólni kéne a pincérnek, hogy fizetni szeretnél... nem hiszem el, hogy képes voltál 45 percig ücsörögni, mint egy kukagyerek.
2013. máj. 16. 20:38
 3/9 ConnectCare ***** válasza:

Semmi következménye nem lesz, azt irkálsz a vásárlók könyvébe, amit akarsz, de nem lett volna elegánsabb egy csendes "Elnézést, majd fizetni szeretnék!" mondat elejtésével megejteni gond nélkül a fizetést? Főleg, ha a fagyi és a csajok is bejöttek.

A legnagyobb tisztelettel írom ezt, de ha most úgy érzed, hogy ez paraszt dolog volt tőled...hát, az ember magának nem hazudik, valószínűleg te sem tartod ezt túl korrekt eljárásnak!

2013. máj. 16. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Pedig,de igen.

Más sem szólt,hanem akit csak ülni látott simán ahhoz odament csak hozzám nem,éppen figyeltem.

2013. máj. 16. 20:42
 5/9 intrepid ***** válasza:
Én híres nagy panaszkönyvírogató vagyok, nem balhézok, nem emelem meg a hangomat, ha nem tetszik valami, hanem csendesen annyit mondok, hogy írni szeretnék. Soha még bajom nem lett belőle.
2013. máj. 16. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:

De a címed is le kell írni felülre meg a neved is.

Amúgy odaírtam,hogy a fagyi ízlett,de nem nagyon sokan foglalkoznak az írogatással,az előttem való bejegyzés április 4-én volt,utána vagyok én,pedig vannak vendégek rendesen.

Vajon a csajok megnézték távozásom követően,hogy mit írtam?

2013. máj. 16. 20:46
 7/9 ConnectCare ***** válasza:

Abban az esetben lehet igazad, ha a pincér hölgy direkt, mondjuk a hajszíned miatti diszkrimináció okán nem ment hozzád oda. Ha szándékosan, hogy veled kiszúrjon hagyott ki.

De hogy így van-e, arra is csak úgy jöhettél volna rá, ha te szólsz neki, hogy most már fizetnél.

Nem lehet, hogy csak szimplán elfoglalt volt és véletlenül kihagyott?

Mindenesetre nem gond, kipróbáltad ezt is és nem is baj, ha valaki meri érvényesíteni az érdekeit és szól, ha valami nem tetszik (jogos dolgokért én is beszólok), de ahhoz, hogy ez hasznos legyen, ne pedig kötekedő valaki legyél, meg kell tanulnod, hogy hogyan élünk úgy együtt, hogy lehetőleg ezeket a problémákat kölcsönösen megoldjuk még azelőtt, hogy panaszkodni kellene.

És így jó csajokról lévén szó, lehet, hogy buktad a következő barátnőd! :) Sosem lehet tudni...

2013. máj. 16. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell tudnia, hogy fizetni óhajtasz. Azt hitte csak emésztesz.

Járok éttermekbe így tudom, hogy rendelésnél egyértelmű utalást tesznek, hogy ezt rendelik csak és utána fizetnek. Lehet mivel te nem jársz gyakran így az etikettről fogalmad sincsen és nem mondtad, hogy tornázza az asztalodhoz magát ha befalatoztad a kaját

2013. máj. 16. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Rád nézve semmi következménye nincs, a panaszkönyvnek meg ez a rendeltetése, ha egy vásárló nem volt elégedett, akkor abban jelezheti a problémáját.

Egyszer anyukám is tett panaszt egy boltban, egy idő után kapott egy hivatalos levelet, hogy kivizsgálták, igaza volt, elnézést.

2013. máj. 17. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!