Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova lehet legálisan graffitizni?

Hova lehet legálisan graffitizni?

Figyelt kérdés
Légyszives ne szóljatok le ha már legálisan szeretnék festeni. Ha romoknál csinálom akk 100 százalék hogy legális?
2013. máj. 16. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fain lesz :-D Bejön az önkormányzatba egy csöves tróger hippi. kérdi a portás, mi van ? Jöttem engedélyt kérni, hogy kigrafitizzem a panelfalat. Itt a minta az önkormányzat ablaka alatt. Éjjel alkottam meg :LOL
2013. máj. 17. 14:18
 12/13 anonim válasza:
Hogyha vidéken laksz akkor otthonra/én a kamrát festegetem vagy az amit mások is mondtak kérj engedélyt de ha végképp nem megy /tudom nem ez volt a kérdésedben/ a városon kívülre.Otthon is szépet lehet alkotni papírra.Próbáld ki a stenciles graffiti készítését ,mert az kicsi és gyorsan megvan.
2014. jún. 20. 06:35
 13/13 anonim válasza:
ha két fa közé celofánt feszítesz és arra fujkálsz az tök legális,de a legtöbb deszka és BMX pályán is lehet
2018. jan. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!