Hol jelentkezhetek kompenzációért?
Figyelt kérdés
Minden adathordozón ott a matrica, amivel a jövendőbeli feltételezett jogsértésem miatt már alapból megadóztatnak. Folyton megy a sírás a torrent negatív hatásai miatt is, illetve h elveszi a vásárlókat. A kérdésem az: ha én fejlesztő vagyok és hasraütve megállapítok egy számot - ahogyan az ilyen jogvédő szervezetek szoktak -, hogy a torrent miatt nem adtam el 9.000.000 db licenszt, akkor melyik hivatalnál is jelentkezhetek kompenzációért? (Hiszen elméletileg emiatt szedik a pénzt ugyebár)2013. máj. 14. 16:12
1/3 anonim válasza:
Aja, de lehet a másik oldalra szedik, pl. bevisznek mert illegális a wined, kapsz egy bírságot Szerzői jogok megsértéséért és abból a pénzből fizetik ki helyetted a bírságot.
Ez egy sokkal szebb elképzelés.
Amúgy a pénzt az állam elsikkasztja és abból tartunk el több millió c betűs éhen korászt.
3/3 anonim válasza:
És én hol jelentkezhetek kompenzációért, mert vettem 100 db lemezt - jogvédő matricával, mert lopni fogok - amire saját családi dolgok kerültek, tehát nem loptam, tehát jogtalanul szedték be tőlem a jogdíjat. A fényképezőmbe lévő SD kártyámról nem is beszélve, amire megint az ÉN képeim kerülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!