Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem kerülök vajon előzetesbe?

Nem kerülök vajon előzetesbe?

Figyelt kérdés

Most tavasszal cselekedtem egy olyat amit nem szabad lett volna,ugyanis törvénybe ütközik és akár 8 éves szabadságvesztéssel büntetihető.

Sajnos áprilisban 2 alkalommal követtenm el,most májusban is 2-szer,tehát 4-szer csináltam ugyanazt és pénteken jött egy rendőrségi idézés,hogy be kell mennem kihallgatásra a rendőrkapitányságra,egyből tudtam,hogy valahogy az derült ki amit tavasszal cselekedtem összesen négy alkalommal,gondoltam felhívom a rendőrséget,hogy milyen ügyben és mondta is,hogy azért,hát tudtam is én.

Nem tudom,hogy derült ki,ha ott akkor nem kaptak el,csak valaki ismerős látta,hogy mit csináltam és bemondta,hogy én voltam.

Soha többet nem csinálok ilyet amúgy,de hadd ne büszkélkedjek tettemmel,csak annyit,hogy gazdasági bűncs.

Vajon,ha megyek kihallgatásra akkor lehet már kezdeményezik a börtönt,vagy meg lehet beszélni,hogy többet nem csinálok ilyet és ne legyen előzetes,mert azt a nyomozó dönti el,ugye nem kerülök előzetesbe?

2013. máj. 12. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha akár 8 évet is kaphatsz érte, akkor biztos nem bolti lopás volt. És - lehet rossz indulatú vagyok - ilyen tételnél, remélem nincs ilyen, hogy " többet nem csinálok ilyet" és elengednek.
2013. máj. 12. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen "ilyen" tételnél? Nem értem,kifejtenéd bővebben?
2013. máj. 12. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ezen mit nem értesz? ha 8 évig terjedhet a büntetési tétel, elvárható lenne, hogy ne engedjenek úgy el, hogy "többet ilyet nem csinálok" ...
2013. máj. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!