Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Távoltartás? Hogyan tudnám...

Távoltartás? Hogyan tudnám megfellebezni, ugyanis jogtalan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.. Vázolom a helyzetet.

Szeretek egy nőt, akinek van 3 gyereke. az a nő kirúgott engem, de én a 3 gyereket saját gyermekeimnek tekintem, és aként szeretem őket. egyik nap felhívott, és azt mondta nekem, hogy soha többé nem akar látni a gyerekek közelében, mert távoltartási kérelmet adott be a rendőrségre ellenem. Nem csináltam semmit, nem zaklattam őket, egyszerűen csak szeretem őket, és néha találkozom velük. Ez szerintem nem nagy bűn. Ezt a beadványt meg lehet fellebbezni?

#távoltartás #Gyermeekek
2013. ápr. 30. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem te vagy az apukájuk, akkor nem tudsz mit tenni.

Tök mindegy, hogy sajátjaidnak tekinted őket, ha nem azok, akkor nem kötelessége biztosítani, hogy találkozz velük.

Amúgy távoltartási kérelmet nem véletlenül szoktak beadni a rendőrségre, valamit mégiscsak csinálhattál, valamit mondhattál a gyerekeknek, ami őt nagyon zavarta vagy megijedt.

2013. máj. 1. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. máj. 1. 06:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmi rosszat. Annyi történt, hogy szétváltunk, és továbbra is akarom tartani a kapcsolatot a gyerekekkel.. Ennyit tettem nagyon keményen
2013. máj. 1. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy beadta a kérelmet még nem jelenti, hogy meg is ítélik. Ezt soron kívüli ügyként kezelik, úgyhogy hamar értesítenek. (szerintem nem adott be, csupán így akarna kerülni) Amúgy is csak bűncselekmény hatására lehet elrendelni (zaklatás, testi sértés).
2013. máj. 1. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ami történt veled, de nem tudsz mit tenni, ha nem a vér szerinti vagy örökbefogadott gyerekeidről van szó.
2013. máj. 1. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Bántani, esetlek zaklatni??? Soha nem tudnám megtenni egy újjal sem.

Ők imádnak engem...

Az a helyzet, hogy új pasi van már karácsony óta a dologban, ebben már biztos vagyok, és én ezért kerültem lapátra.

2013. máj. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!