Távoltartás? Hogyan tudnám megfellebezni, ugyanis jogtalan?
Sziasztok.. Vázolom a helyzetet.
Szeretek egy nőt, akinek van 3 gyereke. az a nő kirúgott engem, de én a 3 gyereket saját gyermekeimnek tekintem, és aként szeretem őket. egyik nap felhívott, és azt mondta nekem, hogy soha többé nem akar látni a gyerekek közelében, mert távoltartási kérelmet adott be a rendőrségre ellenem. Nem csináltam semmit, nem zaklattam őket, egyszerűen csak szeretem őket, és néha találkozom velük. Ez szerintem nem nagy bűn. Ezt a beadványt meg lehet fellebbezni?
Ha nem te vagy az apukájuk, akkor nem tudsz mit tenni.
Tök mindegy, hogy sajátjaidnak tekinted őket, ha nem azok, akkor nem kötelessége biztosítani, hogy találkozz velük.
Amúgy távoltartási kérelmet nem véletlenül szoktak beadni a rendőrségre, valamit mégiscsak csinálhattál, valamit mondhattál a gyerekeknek, ami őt nagyon zavarta vagy megijedt.
Bántani, esetlek zaklatni??? Soha nem tudnám megtenni egy újjal sem.
Ők imádnak engem...
Az a helyzet, hogy új pasi van már karácsony óta a dologban, ebben már biztos vagyok, és én ezért kerültem lapátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!