Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kérhetem-e, hogy vegyék le a...

Kérhetem-e, hogy vegyék le a rólam szóló internetes cikket, amihez nem járultam hozzá, és már 2002-ben történt?

Figyelt kérdés
Elmentem otthonról még 2002-ben(14 voltam), azóta természetesen rendeződött a helyzetem, de ez a cikk még mindig fenn van rólam egy honlapon. El akarom felejteni a múltamat, nem szeretném, hogy bárki aki rákeres a nevemre, szembetalálja magát ezzel a cikkel... Kérhetem, hogy távolítsák el? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 24. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Velem is ugyanez a helyzet... Egy hozzákapcsolódó kérdés: Szerintetek ha leszedetem akkor Google-ben elfog tűnni a találat vagy tárolja?

2009. szept. 24. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:

ohh igen, ezt én is bele akartam írni!

várom a használható válaszokat!

2009. szept. 24. 16:07
 3/7 anonim válasza:
100%
A google még jó ideig fog találatot dobni, még ha az adott honlapon már nem is létezik a dolog, akkor is. A google-nek van egy olyan gombja, hogy "tárolt változat", ami előhozza néha a törölt weblapokat is.
2009. szept. 24. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, gyakorlatilag nagyon kicsi esélye van.
2009. szept. 24. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A google emlékezete örök. Ez van! '97-es fórum válaszaimat is megtalálja, akkor is, ha a fórum már rég nincs.
2009. szept. 24. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted, hogy levegyék a cikkedet, de ők nem kötelesek ezt megtenni. Ha egyszer, úgymond az engedélyedet adtad rá, azt csak törvény vagy szabálysértés esetében vonhatod vissza.
2009. szept. 25. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Internet Archive mindazonáltal örökké őrizni fogja a cikket.
2009. szept. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!