Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem ezért?

Feljelenthetem ezért?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm és február elején kért tőlem kölcsön 5ezer forintot 2hétre illetve egy telefon mert az övé tönkrement és azt mondta hogy amint megkapja a fizetését vesz egyet magának és visszaadja a pénzt illetve a telefont is. Azóta már 2x is kapott fizetést hiszen akkor volt 2013 február és most már április van. de hiába keresem meg vagy írok neki emailt vagy közösségi oldalon üzenetet semmi, és a telefont se veszi fel.. a kölcsönadásról írásos bizonyítékom van (facebookon beszéltem meg vele az egészet és a beszélgetést ki is nyomtattam) ezesetben feljelenthetem vagy kénytelen vagyok beletörődni?! a telefon amit adtam neki 15ezer forint értékű így 20ezer forintnyi összggel tartozik (mivel megtudtam hogy a telefont annyiért eladta..) amugysem egy ártatlan ember hisz a napokban megtudtam hogy lopott árukkal kereskedik (mintpl: telefon, autóalkatrész és hasonlók!!) illetve drogfüggő és árul is drogot...

valaki segítsen mert szeretném visszakapni a pénzem hisz a fizetésemből így is alig jövök ki mióta egyedül élek!!!:(

2013. ápr. 16. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ekkora értéknél felesleges vesződni vele.

20 ezret veszítettél. Szerinted ügyvédre mennyit tudnál költeni ?

Úgyhogy felejtsd el, és kerüld el.

2013. ápr. 17. 02:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Sztem. feljelentheted, és ha el is veszíted az eljárást, de mondjuk a drog miatt is feljelented, amiatt biztos lecsukják.
2013. ápr. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!