Kié lesz a közös ház élettársi kapcsolat megszünésekor?
Ha te mentél volna GYES-re, akkor te kerestél volna kevesebbet. Remélem, a bíróság majd ezt a tényt is figyelembe veszi.
Szegény gyerek, hogy ilyen apja van. Csesztél elvenni az anyját, és most még ki is akarod túrni...
szerintem hülye voltál
miért kelett a nevére íratni.
Házasságot nem legalizáltok, gyerek van, a tulajdonodat meg ráíratod?
Szerintem ez hosszú pereskedés lesz, és nem fogsz 100 %-osan kijönni belőle még legjobb esetben sem.
Azon kívül a várható marakodást ....
(laikus)
Mindegy is most már.Fő,hogy jól alakuljon minden.
Nekünk van bejegyzett(nyilvántartott)élettársi papír.Azt mondta a közjegyző ez sem jogosít fel semmire még öröklés szempontjából sem.Az esküvő akkor már jobb.Mivel mind kettőtöknek van külön lakása így könnyebb mert lesz hova menni míg a procedúra lezajlik szerintem adjátok el az a tiszta.
ha el is adják, itt az a kérdés,
hogy ki milyen arányban részesüljön belőle
szerintem a kérdező azért részletezi, hogy ki mennyit keresett
jó lett volna házasság és házassági szerződés,
vagy valamilyen szerződés szétválás esetére.
Ha tudod igazolni mennyiért vetted Te a házat akkor az jó.Párodnak annyi jár belőle szerintem amennyi kölcsönt felevett és kész.Több nem függetlenül attól,hogy 2 néven van a lakás 50-50%-ban.
Amúgy mivel bizonyítod,hogy te vetted a házat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!