Ez nem nevetséges egy kicsit?
Az egyik legjobb barátom fiát (8-10 éves) újdonsült, roma barátaival pillantottam meg az út szélén.
Már mesélte a barátom,hogy a fiát rendszeresen csesztetik a romák és semmit sem tudnak tenni.
Mikor megláttam a 15-20 év közötti cigánygyereket a barátom fiával "befaroltam" eléjük és elküldtem őket a p*csába.Aztán ők is engem.Ment a szóváltás majd beültettem a barátom fiát és hazavittem.
Már nem is emlékeztem az esetre, mikor a barátom háza előtt feltűnt egy piros Lada és egy Zastava.Fedélzetükön 5-5 feldühödött roma állampolgár.
Én éppen akkor akartam indulni, de megvártam,hogy ezek vajon mit akarhatnak.Kiszálltak, köztük az egyik fiatal akit korábban elküldtem a pébe.
Az apja számon kért,hogy én hogy jövök ahhoz,hogy MEGVEREM a fiát és nagyon indulatosak voltak.
Közöltem velük,hogy nem érdekelnek, és velem így ne beszéljen, majd beültem az autómba.Amint becsuktam az ajtót ő már nyitotta volna ki, de sikerült lezárnom.
Azzal gázt adtam és kimentem a főútra, ám 5 perc múlva mindkét autó mögöttem volt és villogtatták a fényszórókat meg dudáltak rám.
Lehúzódtam, ők is mögém, majd elkezdtek kiszállni.Ekkor én gázt adtam és a rendőrségre hajtottam, nyomomban az üldözőimmel.
A rendőrségen várt a család többi tagja akik feljelentést tenni készültek.
Ott volt az elzavart gyerekek közül 2, akiknek vérzett az orruk, meg zúzódások voltak az arcukon.
A rendőrségen, én és a közel 30 fős família szó párbajoztunk egyet.
Hamar ellentmondtak egymásnak a romák, majd a vége az lett,hogy feljelentettem őket, illetve még gyorshajtásért megbüntettek ugyanis mikor a cigányok elől "menekültem" lefotóztak a rendőrök.Persze a romákat nem.(erről most kaptam meg a csekket)
A cigók is felakartak jelenteni engem, de a rendőrök "meggyőzték" őket,hogy ők nem jöhetnek ki jól az elmondottak alapján.(igazuk is volt)
blablablabla bla bla
Ja és a válasz : de !
"megbüntettek ugyanis mikor a cigányok elől "menekültem" lefotóztak a rendőrök.Persze a romákat nem.(erről most kaptam meg a csekket) "
Talán megkérdezted a cigókat, hogy ugyan srácok ti is kaptatok csekket amikor kergetőztünk?????
Kicsit túlfűtött ez a kérdés nem????
De azért kamu az egész:
Amennyiben te tényleg menekültél és az életed, testi épséget múlt volna ezen bizonyítottan a bíróság eltörölte volna a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!