Lehet még ebböl baj, gond, ha feljelent?
2011 nyarán csináltam egy hibát,édesanyám élettársának a vízszivattyúját szétszedtem és a rezet ami volt benne elvittem a méhbe és ezzel 35 ezer ft-kárt okoztam édesanyám élettársának. Azt mondta,hogy ez lopás.És azt mondta,hogy feljelent a rendőrségen,de később azt mondta,hogy nem jelent fel,mert az én anyámnak a z élettársa és anya miatt nem jelent fel.
Nade most szétmentek,szakítottak és azt mondta,anya nekem,hogy most,hogy nem vagyunk együtt már,lehet feljelent a rendőrségen mármint anya volt élettársa.
Szerintetek féljek,mert mégiscsak 2011 nyarán voltlassan két éve,és még volna helye ennek a feljelentésnek,meg nincs bizonyítéka,mert a vízszivattyúból kiszedett rezet,de a vízszivattyú minden alkatrészét elvittem a méhbe és nincs meg semmi.
Szerintetek lehet még e ügyből gond?
5 év míg elévül az ügy, így akár 2 év után is feljelenthet. De ha nincs bizonyítéka, nincs számlája a vízszivattyúról és nincs tanúja hogy te voltál aki mindent értékesített egy méhtelepen akkor nem sokra megy a feljelentéssel.
Szóval ha nem tud semmit ellened felmutatni akkor nem kell aggódni. Az ő szava a te szavaddal szemben .. Ezzel meg nem sokra megy.
De ettől függetlenül feljelenthet ha akar
feljelenti az ismeretlen tettest.
a rendőr (esetleg) elmegy a MÉH-be, megnézi, hi adott le ilyen szereléket.
A saját neveden adtad be? azt a bejegyzést meg is találhatja a rendőr.
most komolyan, miért kellett meglopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!