Mit tegyek, ha nincs pénzem az ügyvédre?
Figyelt kérdés
Volt egy elsőfokú tárgylásom, ahol ügyvédet fogadtam, aztán fellebbeztünk. De sajnos nincs munkám most és pénzem se. A másodfokú tárgylás díját már nem tudom neki kifizetni.2013. ápr. 10. 19:14
1/3 anonim válasza:
asszem van kirendelt ügyvéd, meg egyes napokon ingyenes jogi tanácsadás( de ezt csak úgy hallottam egy ismerősömtől)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kötelező az ügyvéd az én esetemben csak nagyon cikinek tartom, szégyellem megmondani neki, hogy én most le vagyok égve. Az elsőfokú tárgyaláson jó kis pénzt kapott tőlem és meg van győződve, hogy én pénzes vagyok.
2013. ápr. 10. 19:32
3/3 anonim válasza:
Pártfogó ügyvédet kérhetsz. www.kih.gov.hu és www.kimisz.gov.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!