Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megitélte a bíróság a 100....

Megitélte a bíróság a 100. 000ft gyerektartást a bíróság az anyának. Másod fokon milyen esélyeink vannak hogy maradjon 60. 000ft?

Figyelt kérdés

EZ az én kérdésem volt mintha az anya kérdezte volna. Sajnos azóta megjött a határozat hogy megemelik 100 ezerre de képtelenek vagyunk kifizetni a fizetésemből.A feleségem családipótlékja miatt emelték ez volt az indok mert kintről kapja és magasabb mint az itthoni,de egyszer egy évben kap.Az anya nagycsaládos,férje közalkalmazott sok támogatást kapnak az államtól.Semmit nem vesznek figyelembe?????

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__31..

2013. márc. 25. 10:36
 1/1 anonim válasza:

Hát ez durva, fellebbezz szerintem minél előbb !

Mi is horror összeget fizetünk egy nagykorú 21 éves "gyerekre".Nettó 90 -et.De jövő hónapban lesz az új ítélet, rokontartás csökkentését kértem, és fix összeget mert %-os alapú volt eddig.Ne hagyd ezt, próbálj ügyvédet szerezni, írják össze a gyerekek tényleges szükségleteit, nehogymár luxus gyerektartást fizess ,azért ez már hihetetlen.Veled érzek nagyon..

2018. márc. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!