Ez a reklám nem jár semmi jogi következménnyel?
Szokott menni a tévébe a Prostamol reklám meg a Saballo is. A Saballoban nyíltan fikázzák a konkurens gyógyszert, hogy minek fizessenek többet ugyan azért a hatásért. Régen a mosóporoknál volt ugyan ez, hogy az egyik mocskolta a másikat, nyíltan kiírva a konkurens nevét a reklámban, aztán később már csak azt írták ki, hogy "hasonló mosószerek", mert a másik gyártó följelentette őket.
Ennél a két gyógyszernél nem lesz ilyen? Vagy ezen túl nyíltan szabad mocskolni a másik a reklámokban? Ez kb olyan, hogy csinálok egy reklámot, hozok oda egy embert és megmondom a nevét meg minden és lejáratom, hogy nézzétek nekem nagyobb a péniszem mint az övé. De nem?
Szögezzük le, hogy minden gyógyszerreklám nagyjából hazugság. Gyógyszert az ember nem azért szed, mert kedvet kapott hozzá, hanem mert muszáj. De nem mindegy mennyit és mikor.
Ha a konkurenciának nincs ereje tiltakozni, ha az állam hagyja (mert komoly haszna van belőle), hogy a gyógyszergyártók hülyítsék és betegítsék a népet, akkor mit vársz?
Én még gyógyszert azért, mert hirdették, nem vettem.
mi a fikázás abban, ha azt mondja, hogy az ő terméke ugyanazt tudja mint a konkurens, viszont olcsóbban adja?
ilyen a piac, ez normális.
ha te zöldséget árulsz, akkor tilos megmondanod, hogy a spáros zöldségnél a tied jobb és olcsóbb is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!