Lenne igény egy szélsőjobboldali kábeltelevízióra?
"Na látod pontosan ez a baj a jobboldali, konzervatív világnézettel, nincs humorézéketek, öniróniátok."
A jobbik nem jobboldali, hanem balos nacionalista. És nem konzervatív, hanem radikális.
Én viszont a Fideszt nem tartom jobboldalinak.
Orbán Viktor KISZ(Kommunista Ifjak szövetsége)-titkárként kezdett.Kövér László a rendszerváltás előtt az állampárt MSZMP központi bizottságának tagja volt.Deutsch Tamás,Varga Mihály,Matolcsy György,Áder János szintén KISZ-titkár volt.Fónagy János,Szabadi Béla és még sorolhatnám......Szintén MSZMP-s volt.Tehát egy SzélsőBALOLDALI,KOMMUNISTA párt és szervezeteinek voltak tagjai.Rendszerváltás után a Fidesz LIBERÁLIS politikát képviselt.Ellenezték az egyház kárpótlását,kivonultak a parlament Trianoni 70. évfordulójából tartott megemlékezéséről és a nácikkal meg a jobboldali veszéllyel riogattak.A Fidesz vezetőjét Orbán Viktort a Liberális Internacionálé titkárává nevezték ki.Majd mikor 1992-ben az akkor jobboldali kormánypárt MDF elvesztette jobbos szavazóit.Hirtelen a Fidesz jobboldali,keresztény-konzervatív párt lett.Hogy van ez??!!-Hogy lehet az hogy a Fidesz vezérkara 20 év alatt Kommunistából-Liberálisba majd pedig Konzervatívvá változott???-Szerintem inkább ezek demagóg KÖPÖNYEGFORGATÓK.
Na ezért nem szavazok én a Fideszre.
"Én ezt általában a jobboldalról írtam bele értve az állítólag jooboldali, Pál-forduláson átesett, midig őszinte Fideszt is. Bocs, de akik Orbán poénjait találják viccesnek azoknak biztos nincs humora!"
Nem hinném, hogy a fideszesség kritériuma az, hogy valakinek tetszenek-e Orbán poénjai.
"Hogy lehet az hogy a Fidesz vezérkara 20 év alatt Kommunistából-Liberálisba majd pedig Konzervatívvá változott???"
Látom, megy a leckefelmondás Drágabolgárúr és Mester Ákos összes műveiből.
"Én viszont a Fideszt nem tartom jobboldalinak.
Kommunistából-Liberálisba majd pedig Konzervatívvá változott???-Szerintem inkább ezek demagóg KÖPÖNYEGFORGATÓK."
Köpönyegforgató az, akinek változik a politikai álláspontja. Két eset lehetséges: Orbán köpönyegforgató, és akkor most jobboldali. Ekkor hamis az első állításod, mely szerint nem jobboldali. A másik lehetséges esetben Orbán még mindig komcsi, ekkor igaz az első állításod, mely szerint nem jobboldali, de hamis a másik állításod, mely szerint köpönyegforgató. Vagy pedig komcsi, aki jobboldalinak tetteti magát, de ez egy ellenőrizhetetlen állítás, mert nem vagyunk gondolatolvasók. A harmadik eset tehát az, hogy gondolatolvasónak képzeled magad, ez pedig a szkizotip személyiségzavar.
"Látom, megy a leckefelmondás Drágabolgárúr és Mester Ákos összes műveiből."
Na ezzel mindent cáfoltál... Őszntén igaz, vag nem hogy a Fidesz ilyen poltitikai pályát írt le? Igen, vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!