Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha tanú vagyok egy ügyben, de...

Ha tanú vagyok egy ügyben, de már meghallgattak, viszont újabb dolog került elő az ügyről, akkor azt hova és hogyan jelentsem?

Figyelt kérdés

Egyáltalán kell vagy ajánlott? Már 3 éve megy a per nagyjából, és nemrég derültek ki újabb dolgok, amikről akkor még nem tudtam, mert engem a legelső tárgyaláson hallgattak meg.

Akkor most mit csináljak? Ha az igazságot nézem, akkor nem ártana, ha tudná a bíróság, mert fontos infó, na de az is lehet, hogy azóta ők is kiderítették, én ezt nem tudhatom.

Szóval mi ilyenkor a teendő?

2013. febr. 27. 20:02
 1/5 anonim válasza:
szerintem jelentsd, annál kell akinél meghallgattak, nincs baj ha már tudnak róla, jobb mindent elmondani amit tudsz :)
2013. febr. 27. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
na de most menjek be megint a bíróságra?
2013. febr. 27. 20:43
 3/5 anonim válasza:

első vagyok.. hát rendőrségen vagy bíróságon volt tanuhallgatásod? aki kihallgatott őt kéne felkeresned és szólnod neki

de arról tudsz valamit hogy az ügy folyik még vagy már lezárták?

2013. márc. 1. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi!

bíróságról van szó, és még folyik az ügy, nemsokára lesz a sokadik tárgyalás az ügyben. csak engem még a legelején hallgattak meg, akkor még nem volt tudomásom ezekről a dolgokról, viszont igen fontosak az ügy szempontjából. lehet h kéne írnom egy levelet a bíróságra akkor? más nem jut eszembe ami jobb lenne. aztán majd akkor a bíró eldönti, hogy az infók ismeretében be akar-e hívni megint. nem? ezt rossznak tartod?

2013. márc. 2. 06:50
 5/5 anonim válasza:

szerintem irj nekik nyugodtan :) ha már tudnak is erről a dologról ami kiderült nem fogják leharapni a fejed hogy szóltál róla :)

ha pedig nem tudnak akkor behívnak és elmondhatod részletesebben

2013. márc. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!