Ha tanú vagyok egy ügyben, de már meghallgattak, viszont újabb dolog került elő az ügyről, akkor azt hova és hogyan jelentsem?
Egyáltalán kell vagy ajánlott? Már 3 éve megy a per nagyjából, és nemrég derültek ki újabb dolgok, amikről akkor még nem tudtam, mert engem a legelső tárgyaláson hallgattak meg.
Akkor most mit csináljak? Ha az igazságot nézem, akkor nem ártana, ha tudná a bíróság, mert fontos infó, na de az is lehet, hogy azóta ők is kiderítették, én ezt nem tudhatom.
Szóval mi ilyenkor a teendő?
első vagyok.. hát rendőrségen vagy bíróságon volt tanuhallgatásod? aki kihallgatott őt kéne felkeresned és szólnod neki
de arról tudsz valamit hogy az ügy folyik még vagy már lezárták?
köszi!
bíróságról van szó, és még folyik az ügy, nemsokára lesz a sokadik tárgyalás az ügyben. csak engem még a legelején hallgattak meg, akkor még nem volt tudomásom ezekről a dolgokról, viszont igen fontosak az ügy szempontjából. lehet h kéne írnom egy levelet a bíróságra akkor? más nem jut eszembe ami jobb lenne. aztán majd akkor a bíró eldönti, hogy az infók ismeretében be akar-e hívni megint. nem? ezt rossznak tartod?
szerintem irj nekik nyugodtan :) ha már tudnak is erről a dologról ami kiderült nem fogják leharapni a fejed hogy szóltál róla :)
ha pedig nem tudnak akkor behívnak és elmondhatod részletesebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!