Sértettként kérhetek infót a vádlottal kapcsolatban a lent megnevezett szervtől vagy ezt csak rendőrség / bíróság teheti?
NNI - Gazdaságvédelmi Főosztály
Pénzügyi Visszaélések Elleni Osztály
Vagyon-visszaszerzési Alosztály
Egy ronda csalási ügyről van szó, és a gyanúsított anyagi körülményeiről már a nyomozás során kértek egyszer infókat, akkor ki is derítettek és közöltek mindent, na de eltelt pár év, az ügy húzódik rendesen, és megint szükség lenne az aktuális infókra.
Ezt bírósági szakaszban a sértett megteheti vagy csak indítványozhatja a bíróságnak, hogy tegye meg?
köszi, csak akkor meg elég ellentmondásos a dolog, mert ugye iratismertetéskor kértem másolatot az egészről,m és abban meg megkaptam ezt is, azaz eljutott hozzám az info teljes egészében, csak az a változás, hogy a jelenlegi kellene most.
tehát logikátlan sztem, mert ha meg bíróság kéri ki, akkor utána tőlük arról is kérhetek másolatot, nem értem én ezt :(
de ok, ha 100 % így van, akkor azt tudod esetleg, hogy sértettként indítványoznom kell a bíróságon ezeknek az adatoknak a beszerzését?
köszi
informális úton azóta megtudtam a dolgokat, de hát kéne hivatalsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!