Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabálysértések jogi elemzése,...

Szabálysértések jogi elemzése, elhatárolása?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek. Szükségem lenne a 2012 évi II. törvény Ötödik részében leírt szabálysértések elemzésére, elhatárolására. A könyv amiből tanulnék, 2001-es szóval a régi Sztv-t taglalja, mondanom sem kell azóta mennyi minden módosult. A lényeg, hogy olyan körülmények vannak, hogy 3 emberre jut egy darab ilyen régi tankönyv. Akik jártasak a témában, azok számára elég egyértelmű melyik szabs mit takar, de aki kezdő nem igazán érti. Ráadásul levelező képzésben vagyok, a kedves előadó tanár pedig nagy ívben tesz ránk. A társaság próbálja bemagolni az új Szabs. törvény, ahogy én is, de a gyakorlatban ez kevés lesz. Ha esetleg tudtok könyvet a neten, akkor a link is jó lesz, megrendelném. De ha bármi linket tudtok küldeni ezügyben az is jöhet. Próbálok keresgélni de eddig nem jutottam szinte semmire.

Legyen szíves aki tud az segítsen már nekem. Honorálni nem tudom, ha küld egy linket, de legyen elég a tudat, hogy nagyon hálás leszek neki, nem csak én hanem a társaim is.

Köszönöm. M.G.

2013. febr. 10. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ÁF-re jársz? Mikor mész be legközelebb a könyvtárba?
2013. febr. 10. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia, nem oda járok, de ha tudsz segíteni annak örülnék!
2013. febr. 10. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt a második diplomamunkám témája.:)

És megvan az ÁF könyvtárában.

Milyen tárgy keretén belül van ez, és egy az egyik vizsgatételetek címe, vagy mi?

Melyik könyvtárat használod?

2013. febr. 11. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!