Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek ez lehetséges?

Szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy valaki csinált egy oldalt neten, ahol nyilvánosan aláztak pár csajt!

Én oda egy olyan nyilvánosan megosztott képet tettem fel, ahol a személyek arca ki volt takarva!

Most oda került a dolog, hogy én lettem a gyanúsított.

Utána meg mondták, hogy ha nem lesz meg az elkövető, akkor rám bizonyítanak mindent!

Most ez akkor hogyan? Mivel halvány fingom sincs az oldalhoz!

2013. febr. 10. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress ügyvédet.

Ha naponta felteszed a kérdést, azzal nem leszel beljebb.

Az, hogy "rádbizonyítanak" mindent elég szívatásnak hangzik (csak mert az nem úgy működik). Ezért kéne egy ügyvéd, és egy informatikai szakértő, aki segít.

"Mivel halvány fingom sincs az oldalhoz!"

Egyáltalán hol volt az oldal? Milyen oldal volt? Egy weboldalt szakértelem nélkül összerakni ma már nem vaszisztdasz. Akkor hogyan tettél fel oda képet?

2013. febr. 10. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Így jártál, ezért nem kell csajokat alázni. Remélem életfogytiglanra ítélnek.
2013. febr. 10. 10:39
 3/5 A kérdező kommentje:
fb-n volt egy oldal amit valaki létrehozott! Mivel nincs semmi bizonyítékuk így most engem vettek elő mint gyanusított! ):
2013. febr. 10. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig egyvalaki biztosan tudja, hogy ki hozta létre az oldalt: a Facebook. Csak ki kellene kérni tőlük, ha kiadják.

Nézd: tagadj le mindent, kivéve, ami nyilvánvaló. (Bár akár azt is letagadhatod.) Nem mintha nem érdemelnél egy kis büntit, de azért olyanért ne bűnhődj, amit tényleg nem te csináltál.

2013. febr. 10. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
De ami képet feltettem az nyilvánosan közzé volt téve és meg volt osztva! Én csak úgy töltöttem fel, hogy a személyek arcát kitakartam!
2013. febr. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!