Ha van egy jó ötletem, azt hogy tudom és hol levédetni? Egyáltalán hogy működik ez a "levédetés" és mi haszna van annak akinek le van védetve a dolga? Belföldön is és külföldön is le lesz védve az ötletem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 22:08
1/3 anonim válasza:
elöször is egy rakás pénz kell hozzá.én is érdeklődtem és elvileg 7számjegyű összeg.
2/3 A kérdező kommentje:
Uhh basszus tényleg? pf...:/
2013. jan. 27. 22:56
3/3 anonim válasza:
sajna ilyen világban élünk.2 dolgot tehet az ember.nem beszél az ötletéről,elfelejti vagy probálja megvalósitani és reméli hogy nem lopják el.
22es csapdája.ha milliomos lennék nem kéne ötletelnem.igy meg én sem érek semmit az ötletemmel.azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!