Szüleim állampolgári jogomban korlátoznának! Mit tegyek?
Szüleim el akarják venni a jogsimat, arra hivatkozva, hogy pánik beteg vagyok és nekem nem való jogsi, amíg meg nem gyógyulok.Ennek azért van előzménye: 2 éve nem típusos vastagbélgyulladást állapítottak(ami nehezen igazoltak) meg nálam, ami miatt keveset bírok enni és fogytam is. De jöttek a további bajok: valahol felfázhattam prosztatagyulladásom lett(7hónapja), akkor 2kb. 2 hónapja el kezdett a sok gyógyszer miatt amit korábban szedtem a belemre(vagy nem tudom mitől) fájni a vesém.Elmentem egy vesegondozóhoz, elméletileg nincs baja a vesémnek, de a belekre való gyógyszereket már rég elhagytam.Ilyen c vitamin, magne b6 stb. kezdett fájni és fokozott szomjúságot éreztem, de akkor tavaly decemberben ez elmúlt bő folyadék fogyasztással.Most megint előjött, de már nem múlik el, fáj a vesém megint.Szóval engem abban is korlátoznak, hogy nincs semmi gondom, mert már több vizsgálat is negatív(kb. 2hete).A vesegondozóból engem elküldtek pszihológushoz, hogy ne stresszeljek rá.Kaptam is nyugtatót, de szedem is de valamiért megint kijött a fájdalom, és össze vissza ugrál a pulzusom(vérnyomásom) néha amikor keveset iszok.Rendben van ,hogy a betegség miatt stesszelek, de anyámék miatt még jobban kiborulok, ez miatt mégjobban szorongok.
És 29/F vagyok, és ez már lehet gáz az én koromban, de apám diktátor meg anyám is.Az a baj, hogy atartalél pénzemet is odaadtam kezelni nekik, hogy kamatoztassák mert nekem nem volt bele kedvem foglalkozni. Egyébként tavaly január óta abategségem miatt nem dolgozok, így nincs jövedelmem, nem sok pénzem van.Egy albérletben 3 hónapig tartanék ki abból a mi nálam van.
Szóval mit csináljak? Forduljak a rendőrséghez?(feljelentés stb.) De ezt nem szeretném, mert anyámék a falu!! szégyene lennének.Vagy be lehet bizonyítani valahogy valamilyen orvosi vizsgálattal, hogy azért mégsem vagyok teljesen bolond?(hogy vezethetek-e?)
Bocsi a hosszú regény miatt, de tudnotok kell a dolgokat, hogy pontosabb képet kapjatok.
"Aki meg ilyen hü lységet tanácsol, hogy csak vezessen jogsi nélkül, kívánom, hogy ne ő legyen az áldozat."
Szövegértési problémákkal küzdesz?
Van jogsija a kérdezőnek, csak el akarják venni tőle a szülei. Nem a létjogosultságot, hanem a papírt. Mert visszavonni a szülei nem tudják. Egy nyomorult szóval sem írtam, hogy hatóságilag visszavont jogsival vezessen. Látom a villámolvasás nem mindenkinek megy.
me, vagyok orvos, de szerintem nem elég, hogy aznapra hagyod abba a gyógyszert, ha vezetni akarsz. Szerintem sokkal tovább tart a hatása.
Legyél felelősségteljes!!!!
Én is azt mondom, hogy jobb, ha nem vezetsz. Ha a gyógyszert önkényesen szeded-kihagyod, akkor borul a szervezeted egyensúlya, így csak rosszabb. Tehát ez nem felelősség, nem mondhatod, hogy a gyógyszer mellékhatása elkerülésével már jól tudsz vezetni. Egy piás akkor se vezessen, ha másnapos!
Munka számodra sokkal fontosabb, hidd el, elég sokan élnek jogsi nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!