Hol lehet bejelenteni, ha valahol felütött vagy romlott sört árulnak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 13:50
11/14 A kérdező kommentje:
Életemben először jelentettem be(nem fel) valamit és nem rosszindulatból, hanem mert így gondoltam helyesnek. Hol itt az észosztás? Egyéb szellemes megjegyzés?
Nem értem hogy jönnek ide a régi idők. Főleg ha túlléptél rajta. Ha ezzel a szavazatos megjegyzéseddel pártszimpátiára akarsz utalni, akkor rossz helyen kopogtatsz, egyik pártra sem szavaztam. Sajnálattal konstatálom, hogy lehetséges felelősnek tartanál amiatt, hogy a régi időkben(szarul?) érzed magad. A probléma kulcsa elsősorban inkább önmagadban keresendő.
2013. jan. 21. 19:47
12/14 anonim válasza:
Kösz az újabb tanácsot.Már keresem is magamban a hibát. Én, hülye tökkelütött. Elnézést okoska,nem akartalak megbántani! Éljen a sör!
13/14 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg:) Béke veled
2013. jan. 23. 10:32
14/14 A kérdező kommentje:
Névtelen bejelentést tettem a NÉBIH-nél (amit nem kötelesek kivizsgálni) hát nem is vizsgálták ki fél év alatt. Ezért ha valakinek hasonló problémája lesz a jövőben, tegye meg névvel a bejelentést.
2013. jún. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!