Hol vagy, hogy tudok feljelenteni egy iskolát?
röviden és tömören annyi, hogy egy paraszt idegbeteg a tanárunk, ma volt a félévi vizsgánk és két részre volt osztva a csoport! amelyik csoportban én voltam megbuktatott mindenkit mert éppenséggel ideges volt.. meg sem nézte a munkánkat csak közölte, hogy mindenki megbukott..
menjünk az igazgatóhoz? semmit nem érünk vele mert az igazzgató nem ért hozzá és ha azt mondja a tanárunk, hogy megbuktunk megbuktunk! hétfőn bemegyek az igazgatóhoz és közlöm vele, hogy felfogom jelenteni az egész iskolát mert ilyen nincs! hova menjek először?
Azért ez nekem bűzlik. Egy tanár nem ok nélkül lesz ideges!!!! Talán csak nem tettetek érte valamit, hogy így álljon hozzátok!
Mielőtt feljelentgetéssel fenyegetőzől, előtte gondolkodj el, hogy nincs-e vaj a fejeteken!
feljelentéssel meg ne fenyegetőzz, mert feljelenteni bűncselekményért/szabálysértésért lehet.
iskolát pl okj-s képzőt perelni lehet a szerződés megszegése miatt pl. kártérítést követelni vagy ilyesmit.
nagy kérdés, hogy az iskola egy cég e, szal okj-s képző, vagy valami állami suli ahol szakműt tanultok?
"Azért ez nekem bűzlik. Egy tanár nem ok nélkül lesz ideges!"
Szerintem ha bárki olvas híreket, és nem csak a kötelező nemlétező sikerekről szóló propaganda katyvaszt, az pontosan tudja, hogy most a tanárok majdnem 100% sík ideg és minden oka meg is van rá ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!