Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol vagy, hogy tudok feljelent...

Hol vagy, hogy tudok feljelenteni egy iskolát?

Figyelt kérdés

röviden és tömören annyi, hogy egy paraszt idegbeteg a tanárunk, ma volt a félévi vizsgánk és két részre volt osztva a csoport! amelyik csoportban én voltam megbuktatott mindenkit mert éppenséggel ideges volt.. meg sem nézte a munkánkat csak közölte, hogy mindenki megbukott..

menjünk az igazgatóhoz? semmit nem érünk vele mert az igazzgató nem ért hozzá és ha azt mondja a tanárunk, hogy megbuktunk megbuktunk! hétfőn bemegyek az igazgatóhoz és közlöm vele, hogy felfogom jelenteni az egész iskolát mert ilyen nincs! hova menjek először?

2013. jan. 11. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Első lépcső az osztályfőnök. De ne egyedül panaszkodj, hanem közösen. Ha ismétlődnek a problémák, akkor jöhet az igazgató. Jobb, ha inkább a szülők intézik a dolgot.
2013. jan. 11. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:
felnőttek vagyunk (20évesek) nincs ofőnk.. szakmán vagyunk! 1 gyakorlati és 1 elméleti tanár van.. a gyarkolati tanár nyomorékoskodik...
2013. jan. 11. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor igazgató.
2013. jan. 11. 16:15
 4/9 A kérdező kommentje:
de az igazgató is nyomorék.. úgy akarok oda menni, hogy már közlöm h ha azonnal nincs változás akkor bíroságra viszem az ügyet... de hova forduljak?
2013. jan. 11. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy iskolát NEM lehet feljelenti, az igazgatónak kell irásban bejelenteni, ha nem reagál, akkor az iskola felettes szervéhez kell fordulni (szintén irásban ajánlott levélben) végsö esetben meg a minisztériumhoz fordulni.
2013. jan. 11. 16:46
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor nyeljem le, hogy úgy buktatott meg, hogy megsem nézte a munkámat?
2013. jan. 11. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
23%

Azért ez nekem bűzlik. Egy tanár nem ok nélkül lesz ideges!!!! Talán csak nem tettetek érte valamit, hogy így álljon hozzátok!

Mielőtt feljelentgetéssel fenyegetőzől, előtte gondolkodj el, hogy nincs-e vaj a fejeteken!

2013. jan. 11. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

feljelentéssel meg ne fenyegetőzz, mert feljelenteni bűncselekményért/szabálysértésért lehet.

iskolát pl okj-s képzőt perelni lehet a szerződés megszegése miatt pl. kártérítést követelni vagy ilyesmit.

nagy kérdés, hogy az iskola egy cég e, szal okj-s képző, vagy valami állami suli ahol szakműt tanultok?

2013. jan. 11. 21:53
 9/9 Komplikato ***** válasza:

"Azért ez nekem bűzlik. Egy tanár nem ok nélkül lesz ideges!"

Szerintem ha bárki olvas híreket, és nem csak a kötelező nemlétező sikerekről szóló propaganda katyvaszt, az pontosan tudja, hogy most a tanárok majdnem 100% sík ideg és minden oka meg is van rá ...

2013. jan. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!