Ha teherbe ejtettem egy 16 éves lányt azt büntetik?
Figyelt kérdés
18/f2013. jan. 7. 18:46
31/34 anonim válasza:
Félbe kell szakítania a gimit, egyetem is csak utána, munka meg még hol van. Az apának kell innentől eltartani, vagy is ebben az eseteben a te szüleidnek. Aztán megszületik a gyerek, azt felerészben szintén a te szüleidnek kell eltartania, másik fele részben az övéjének. Nem tudsz te semmit a babázásról, semmit, érted? Semmit, még ha volt kistestvéred akkor sem tudsz semmit. 24 óra, nuku alvás, sok pénz, veszekedések, tutira nem maradtok együtt ilyen nehéz időkben. A terhesség fájdalom, rosszullét. Mindez évekig tart, és utána is pénz, pénz, pénz. Gyerek azoknak való akik házasok, mindketten keresnek, és évek óta szilárdan jó a kapcsolatuk. Abortusz? Nem olyan rossz vagy veszélyes ám az, nem kell tőle félni, mint ahogy mindig reklámozzák.
32/34 anonim válasza:
Gyerekek, nem igaz, hogy nem vetszitek észre, hogy a kérdése csak provokáció. Szerintem csak szórakozik. Nézzétek meg ide böfög 2-3 szóból álló tőmondatokat, olyan válaszokat, melyekkel csak provokálni akar.
33/34 anonim válasza:
A kérdésre a válasz nem. (Büntetőjogi értelemben legalábbis. )
A többi válaszoló meg nyilván sosem hibázott életében.
34/34 anonim válasza:
Ha utána gondoskodsz a gyerekről, és segítesz a csajnak, akkor nem. Viszont ha lelépsz egyetlen szó nélkül, azt asszem liliomtiprásnak hívják, és büntetik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!