Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mitegyek ha zsarolnak képekkel...

Majerk kérdése:

Mitegyek ha zsarolnak képekkel hogy felteszik az internetre?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és regisztráltam egy tinirandi oldalra már régen és ma írt ott nekem egy 23 éves csávó: Hy. Van rólad pár bevállalós képem amiket küldözgettél...:D:D Jó kis képek... Jól ki is vertem rájuk...xdd Legyek köcsög tegyem fel netre, vagy megdumáljuk?:)) (Másnak is tuti tetszene.xdd) és én nem emlékszem hogy mi volt és nem tudom milyen képek ezek és félek hogy felrakja

2012. dec. 25. 11:24
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
mert ma azért mentem fel hogy letöröljem magam mert már miota nem mentem fel és meggondoltam magam és leakartam magam törölni
2012. dec. 25. 11:42
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne azt ird h te jelentetted fel,mert nem fog komolyan venni. Hanem hogy a szüleid megtették a megfelelő lépéseket miután megmutattad nekik miket irt.
2012. dec. 25. 11:43
 13/37 A kérdező kommentje:
de azzzal nem segítettek hogy buta libáztok meg minden.mert ma azért mentem csak föl oda hogy letöröljem magam mert megbántam hogy regisztráltam és a facebookra nem szoktam kirakni képeket magamról hogy a riasztó is látszik
2012. dec. 25. 11:47
 14/37 anonim ***** válasza:
Arra csak emlékeznél, ha elküldtél volna meztelen fotókat (hacsak nem részegen mentél fel az oldalra). Sztem a csávó csak megpróbálja kihasználni, hogy pár lány esetleg azt hiszi, hogy tényleg küldött képeket, aztán gyakorlatilag ingyen lefekszenek az emberkének... vagy odamontírozza a fejedet meztelen testre, ezt el tudom még képzelni. Sztem az összes ilyen üzenetről ments el printscreent, és beszélj a szüleiddel, nézz utána, ilyen zaklatásért hogy és mint lehetne beperelni, aztán hajrá...
2012. dec. 25. 11:52
 15/37 anonim ***** válasza:
Én az ilyenekért nem megyek a Fészbookra.
2012. dec. 25. 11:52
 16/37 anonim ***** válasza:
Ne válaszolj neki egyáltalán. Így lehet, azt hiszi, nem is olvastad, és leakad rólad.
2012. dec. 25. 11:53
 17/37 A kérdező kommentje:
most nézzem a neten mit kell tenni
2012. dec. 25. 11:54
 18/37 A kérdező kommentje:
de én írtam neki hogy ez bűncselekmény meg hogy írjon mit akar tőlem
2012. dec. 25. 11:56
 19/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A Médiahatóság egyik kiemelt célja a gyermekek, fiatalok internetes védelme.

Működtetenek egy oldalt: az intenethotline.hu-t, ahova többek közt a jogellenesen feltett tartalmakat, illetve zaklatást is be lehet jelenteni. (Kezdőlapon felül baloldalt Bejelentés.)

"Kedves" partnerének ezt is megemlítheti, illetve meg is teheti.

Nem akarom nyugtalanítani, de eltüntetni semmit sem tud. Ha bárki bármit elmentett, újra és újra felteheti a hálóra.

2012. dec. 25. 12:00
 20/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm Pinkó hálás vagyok.Tudom hülyeséget csináltam mert még olyan 11 12 éves lehetem és nem gondolkodtam és most 16 évesen benőtt a fejem lágya és nagyon szégyenlem
2012. dec. 25. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!