Ha egy keresőképes van a családban azt kirúghatják a munkahelyéről?
Figyelt kérdés
Egy multi cégnél dolgoztam,kirúgtak!Az egyik szakszervezetis munkatársam azt mondta,hogy ő azt hallotta,hogy ha egyedüli keresőképes vagyok a családban akkor ez a cég nem rúghat ki!Igaz ez????2009. aug. 23. 21:10
11/13 anonim válasza:
igazat adok az elöttem írónak ,sajnos a mai világban nem néznek sajnos semmit! engem is kirugtak 3-év után még meg indokolni sem tudta miért! rákérdeztem hogy nem jól csináltam valamit erre annyi volt a válasz hogy nagyon jó munkaerő vagyok ! akkor miért rugot ki? és a helyemre felvett egy csokost ! most megy a kislányom elsőbe,albérletben lakunk mert kiforgatak az ingatlanunkból most lesz tárgyalás belöle ,és semmit nem vett figyelembe a vállalkozó !!!
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 21:49!
A válaszodból itélve te sem vagy éppen normális!!!!
A helyedben nem nagyon játszanám meg a fejem,mert még te is lehetsz ebben a helyzetben!!!!Úgyhogy anyukád a szerencsétlen hülye!!!Senki nem kötelezett hogy válaszolj!!
Kedves 22:41-es,neked meg megírtam priviben a véleményem rólad!SZÁNALMASOK VAGYTOK MINDKETTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 24. 09:26
13/13 anonim válasza:
Vissza kérdezek , ha nekem van egy családom (ketten vagyunk) és nekem se meg a férjemnek sincs munkája, akkor szerinted kötelező valamelyikünknek munkát biztosítani? Mert ha ez így hülyeségnek hangzik , akkor az ellenkezője is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!