Feljelenthettem, ha valaki feltöri a facebook fiók-om, és ellopja az oldalamat, amin több tízezer like van?
Egy lány feltehetőleg hamis facebook-al, csinált egy alkalmazást aminek a linkje olyan mintha egy kép lenne, és oda írja hogy: haha ez te vagy?. És ha rámész be kell jelentkezned újra a facebookba de a kép sehol.
Ezzel h beléptél megtudja az e-mailed és a jelszód és ellopja az oldaladat.
Már nagyon sok mindenkinek ellopta az oldalát.
Fellehet őt jelenteni? Meg van a facebookja (ami feltehetőleg fake) meg van az app-jának a linkje.
Nagyon sok ember oldalát ellopta, ők próbálnak össze fogni de nem tudják micsinálhatnának.
" Tehetsz feljelentést ismeretlen tettes ellen, de 99% hogy nem érsz el vele semmit. Ha véletlenül mégis, akkor előre szólok hogy nagyon drága lesz a perköltség. De ha sok pénzed van, és neked megéri a gatyádat is elpereskedni hogy meglegyen a csaj, akkor hajrá és sok sikert!"
A pert, hogyan hoztad össze a büntetőfeljelentéssel?
Persze, minél több lájk volt az oldalon annál nagyobb a bűncselekmény :D
Komolyan mondom, ez csak egy szutykos facebook oldal. Mit kell úgy kiakadni rajta ha lenyúlják?
Előző
Én is úgy vettem ki a kérdésből hogy egy adathalász oldalon nyúlták le a jelszavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!