Mióta közfeladatot ellátó személy a taxis?
Figyelt kérdés
A válóperünkön ugyanis a volt feleségem beadott egy dokumentumot, amit a szeretőjével íratott, és amelyben az úgy nyilatkozik, hogy ő, mit egy közfeladatot ellátó személy azt tapasztalta, hogy én egy agresszív ember vagyok. Persze hazugság az egész, és ráadásul a magánéletünkről szól, de én úgy tudom, hogy a taxis nem közfeladatot ellátó személy és még ha az is lenne, akkor sem léphet fel ilyen minőségében a magánélet során.
Vagy tényleg közfeladatot ellátó személy már a taxis is?
2012. nov. 30. 18:22
1/2 anonim válasza:
Igen az, ha a taxijában ül. De ennek semmi köze hozzád, sem ahhoz az iráshoz amit ő beadott, nem oszt, nem szoroz hogy ő micsoda. Nem is értem mit akar elérni a feleséged azzal hogy a szeretőjével adat be egy ilyen nyilatkozatot.
2/2 anonim válasza:
Egészen pontosan nem tudom megmondani, de úgy saccolom kb ötven éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!