Ezért kaphatna egy férfi valamilyen büntetést?
Figyelt kérdés
Most van az a törvény, hogy aki bejön a házamba/telkembe, úgy hogy nem lenne szabad (nem én hívom/ismeretlen) azzal azt akár meg is ölhetjük (persze ezt ha csak tehetjük mellőznünk kell).
Szóval, ha nekem például van egy házam, az én nevemen van és van egy barátnőm, aki amíg én dolgoztam, nem voltam otthon, áthívott egy férfit, hogy megk*rassa magát, és én hazaérkezek, nekem jogom van, ahhoz, hogy például alaposan megverjem, esetleg nem megölöm, de mondjuk a konyhában talált késsel levágni a himbilibijét...?
Majd arra hivatkoznék, hogy azt hittem betörő...
Természetesen csak elmélet...
2012. nov. 11. 18:52
11/11 anonim válasza:
elméletben levághatod a himbilimbijét,
azért képzeld el, hogy a börtönben milyen lesz a himbilimbi másik oldalán állni ...
elméletileg, persze ....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!