Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Petárda feladása határon kívülre?

Petárda feladása határon kívülre?

Figyelt kérdés
Mennyire cinkes petárdát ill. hasonlót feladni olyan országba - mondjuk DHL-el - ahol szintén illegális?
2012. nov. 7. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:

teljesen

és még mást is veszélyeztetsz! erre nem gondolsz ?

2012. nov. 7. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan? Nem vagyok fizikus se kémikus, de olyan 70 fok alatt erősen kétlem, hogy belobbanna.
2012. nov. 7. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
A petárda nem szokott lobbanni. Tehát ez 70 fok felett sem valószínű.
2012. nov. 7. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A feketelőpor különböző keverési arányainak megfelelően, 270-320 °C-nál gyullad meg. Ha erre gondoltál. De én csak a technikai infót adom, azt nem tudom hogy add fel. Bár ha nekem kéne és buborékos borítékba tenném. Nagyobb tételnél papírdobozba. Előtte pedig lefóliáznám, hogy ne szivárogjon ki szag.
2012. nov. 7. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy halom szállító cégnél le van írva, hogy mit nem szállítanak.

Nézd meg az oldalukon. (A különböző tűzveszélyes anyagok is rajta szoktak lenni a tiltott listán, vagyis nem adhatod fel.)

2012. nov. 8. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha véletlenszerű vámvizsgálat alá vonják valaki fizetni fog...
2012. dec. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!