Te támogatnád, hogy legyen abortuszt (gyilkosságot) szabályozó törvény?
Biztosan van most is, de Én abból nem vettem észre semmit. Felfordul a gyomrom a sok gyermekgyilkos ,,anyuka" láttán, akik szándékosan megölik a tulajdon gyermeküket.
Félreértés ne essék, nem azokra a kismamákra gondolok akiknek betegség miatt muszáj lemondani a babájukról.
(T)
"Házasságban fogant gyermeknél ez eléggé valószínűtlen."
Egyre többen vannak, akik az együttélés mellett döntenek, és nem akarnak összeházasodni.
Maximálisan egyetértek azokkal, akik nem támogatják ezt a buta törvényt. Nem a parlamentben ülő pocakos FÉRFIAK dolga, hogy eldöntse, egy anya fel tudja-e nevelni a saját gyerekét vagy sem.
Nekem attól fordul fel a gyomrom (de nagyon), aki pénz nélkül, felelőtlenül képes gyerekvállalásra. Az erőszakból fogant, vagy beteg babáról ne beszéljünk, az természetes, hogy el kell vettetni. Aki védekezés mellett (tabletta stb.) mellett lett terhes, szintén azt gondolom, hogy ha nincs meg a megfelelő körülmény anyagilag, mentálisan, vagy szerető szülők, szintén inkább most döntsenek jól, mint később a gyerek szenvedjen miatta. Aki pedig védekezés nélkül esik teherbe, de nem akar babát, az meg eleve nem érett arra, hogy gyereket neveljen, szóval a legjobb dolognak tartom, hogy jelenleg még a törvény is úgy gondolja, hogy azé a döntés joga, aki a legnagyobb felelősséget vállalja, azaz az anyáé....
Igen én támogatnám.
Ha az eddigi érveket mind összevetjük, még csodálkozom, hogy Magyarországon születnek gyermekek.
Aki el akarja vetetni a gyerekét, mert egyszerűen nem akarja, az úgyis bármit ki tud találni érvként, mindig lehet hivatkozni valamire.
Csak tisztelet a kivételnek, az egész az önzésről szól.
Az a magzat az abortusszal tutira a kukába jut, egyébként meg nem biztos, lehet, h ő adná a legtöbb szeretetet az anyjának és a környezetének, csak hát sok nőnek a kényelem, meg az a "borzasztó szülés" elkerülése sokkal fontosabb dolog.
Én pedig igen becsülendőnek tartom, ha valaki a nehéz körülmények ellenére is megtartja a gyerekét, az ki fog mellette tartani később is. Már lassan ott tartunk, hogy az a gáz, ha vki megtartja a gyerekét, és az a felelősségteljes szülő, aki elveteti. Ez kész. Lehet lepontozni nyugodtan, most az itt nagyon dívik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!