Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopás esetén hogy lehet...

Bolti lopás esetén hogy lehet elkerülni a pénzbírságot?

Figyelt kérdés
ötezer valamennyit számoltak fel haveromnak mert lopott a lidl-ből..(megjegyzem bűntetlen előéletű legalábbis mostanáig de nemtudom hogy van tovább..) és kiváncsi lennék arra hogy hogyan lehetne azt megoldani(pl felfüggesztett szabadságvesztés) hogy ne kelljen bírságot fizetni? amúgy elmúlt 18 éves. jegyzőkönyvet aláírta és elismerte a tettét. kérsésem az lenne hogy NORMÁLIS és ÉRTELMES válaszokat írjatok!!

2012. nov. 5. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó a kőfejtés! Már ha szükség van a kőre. És persze 5000 forint + a költségek erejéig. Ha ezt ledolgozta, az egyenleg nulla, mit kell ezen problémázni. De kőfejtés helyett lehet utcaseprés, házépítés, vagy mit tudom én. Csak hasznos legyen.
2012. nov. 6. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fotelből, b@szd meg, hanem reggel hat előtt egy redvás buszról, amivel dolgozni mentem. A kis köcsög is megtehetné, én se lopkodok.
2012. nov. 6. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Örüljön hogy csak ennyit kell fizetnie és le van tudva a dolog.
2012. nov. 6. 11:25
 14/16 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! :D :)
2012. nov. 6. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
5000, azt zsebből ki kellene pengetni, és örülni, hogy nem 20 000 a bünti, nem értem, miért kell problémázni!
2012. nov. 6. 16:00
 16/16 Corps válasza:
Ha cigány akkor semmit nem kap, sőt még ő jár jól!:P
2012. nov. 19. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!