53 éves vagyok, sok helyen dolgoztam, de a munkaviszonyomat nem tudom igazolni. Kaphatok-e így nyugdíjat, illetve, hogy most nincs munkám, milyen ellátást igényelhetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 19:52
2/5 anonim válasza:
Na látod! Ez a fekete munka átka. Ha akkor mikor dolgoztál, nem zavart, akkor most ne akarj semmit az államtól, lásd el magad.
3/5 anonim válasza:
Majd 9. év múlva minimál nyugdíjat vagy mi a neve, ha van valami minimális bejelentett munkád. Havi 25000Ft ami persze semmire sem elég.
Most jelentkezhetsz munkanélkülire és ha 1 évig nem adnak munkát akkor kiközvetítenek közmunkára és akkor kapsz 30000Ft körül.
4/5 anonim válasza:
Természetesen kaphatsz, amint a nyugdíjkorhatárt betöltöd, addig meg én is a közmunkát javaslom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Különösen a 3. és 4.-et!
2012. nov. 3. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!