Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a parkba a világháború...

Ha a parkba a világháború hősi halotti emlékművén mécsest gyújtok, azzal sértek valami szabályt?

Figyelt kérdés
Egy rokon neve is szerepel rajta, akit én sajnos nem ismerhettem, de ismeretlenként is tisztelem, és szeretném egy mécsest gyújtani. De szabad-e egyáltalán?
2012. nov. 1. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Jézusmária, már ennyire rettegnek az emberek ebben az országban? Hova jutottunk, hogy ilyen kérdés felmerülhet. Természetesen nem neked rovom fel, de ha már egy halottak napi utcai mécsesgyújtáshoz is engedély kell, akkor vége a világnak!

Egyébként nem tudom a választ, amennyire abszurd világban élünk, hogy még azt se zárom ki, hogy engedély kell hozzá a rendőrségtől, a katasztrófavédelemtől, meg netán a területfoglalásért a polgármesteri hivataltól.

2012. nov. 1. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Brávó, már ilyen kérdés kapcsán is előjön a cigányozás. Azért ne hagyd ott égve a gyertyát.
2012. nov. 1. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Kedve kérdező!

Ha az én gyerekem lennél és az én családi felmenőm emlékére akarnál gyertyát gyujtani és elkezdenél viccelődni hogy majd cigányokkal gyujtatod meg, úgy képen vágnálak hatszor hogy két hétig a cigány szót sem bírnád kiejteni!!!

Amit itt csinálsz az kegyeletgyalázás!

Téged nem a válasz érdekel hanem zsidózni és cigányozni akarsz ami undorító!

Remélem a szüleid elolvassák ezt a kérdést amit ide írtál és egy kis tiszteletet vernek beléd!!!

Üdv,

egy jobbikos

2012. nov. 1. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:

No hát te is értelmes vagy, mint az összes Jobbikos. Nem tudom, mi olyan rosszat mondtam. Eszembe nem jutna. Ezt csak kijelentettem, hogy nekik biztos szabad.

Amúgy a családból egyedül én ápolom az emlékét, mint jobban a többi régi rokonnak is. Családfa, adatok, születési anyakönyvi kivonatok másolata, stb. Szóval kedve utolsó menj a pártgyűlésre, és romboljátok földig a TV2 meg az RTL székházat, meg lépjetek ki az EU-ból. Hát ennyit tud a Jobbik. Majd szépen felkelsz, és te is rájössz.

Amúgy bocsánat, ha valami olyat mondtam, ami kegyeletgyalázó lenne, az lenne az utolsó szándékom. Nálam vannak az emlékek róla, már ami megvan. kivéve a levelei, de azok is hozzám fognak kerülni. Gyerekei meghaltak, utódok nélkül.

Szóval nem az volt a szándékom, hogy bármi rosszat, csúnyát írjak, csak úgy kijött belőlem, miután könnyen lehet, még azt sem szabad, hogy az elesettek emlékére meggyújtsunk egy gyertyát.

2012. nov. 1. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a hülyékkel.

Szóval,igen, szabad, de inkább fedeles mécsest vigyél, ne gyertyát, így biztonságosabb.Virágot is szabad viini.

2012. nov. 1. 19:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Virágot tudom, csak a mécsest nem tudtam. De a családja sírjánál gyújtottam eggyel többet, szimbolikusan neki is egyet. Hát így oldottam meg.

Köszi a segítséget.

2012. nov. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!